PoPS:n tammikuu sujui mollivoittoisesti

PoPS urakoi tammikuun aikana kaikkiaan viisi ottelua futsalin Kakkosessa. Valitettavasti ottelut sujuivat tutun kaavan mukaan: suurimmassa osassa otteluista PoPS taisteli aikansa, mutta taipui lopulta Riemu/2 -ottelua lukuunottamatta suurinumeroisiin tappioihin. Niinpä pistesarake näyttää kymmenen pelatun ottelun jälkeen edelleen yhtä pistettä.

Viimeisin ottelu sarjakärki LPK:ta vastaan kotona kuvaa hyvin kulunutta kautta: ensimmäisellä puoliajalla PoPS pelasi ehkäpä parasta peliä, mitä joukkueelta on kahdella edelliskaudella nähty, ja puoliajalle siirryttiin LPK:n johtaessa lukemin 2-1. Hieman paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla PoPS:nkin hyväksi, mutta joka tapauksessa puoliaika sujui joukkueelta erittäin hyvin. Toisella puoliajalla kentällä nähtiin kokonaan eri joukkue, ja LPK latoi PoPS:n verkkoon kahdeksan maalia voittaen lopulta 10-1.

Yli vuoden kestäneen voitottoman putken jäljiltä joukkueen selässä on järkyttävän kokoinen apina, eikä joukkueen itseluottamus luonnollisesti ole korkealla. Kun maalinteko on kaiken lisäksi täyttä tervanjuontia, on yhtälö varsin haastava. Joukkueella on kuitenkin kova usko siihen, että jäljellä olevat neljä ottelua tuovat vielä kauan kaivatun voiton. Seuraava ottelu on kotona Fs Feeniksiä vastaan, josta edellinen voitto on peräisin vuoden 2014 marraskuulta. Sen jälkeiset kaksi ottelua ovat päättyneet Jyväskylässä Feeniksin murskavoittoihin, mutta olisiko jälleen PoPS:n vuoro?