PoPS konttasi Pieksämäellä

PoPS:n peli ei tällä hetkellä ota tuulta alleen, ei sitten millään. Joukkue koki jo neljännen perättäisen tappion futsalin Kakkosessa, kun sarjajumbo SaPa oli parempi kotonaan maalein 7-5 ja nousi näin tasapisteisiin PoPS:n kanssa, molemmilla joukkueilla on nyt kasassa yksi voitto.

Vielä ensimmäisellä puoliajalla kaikki näytti kohtalaisen hyvältä, sillä puoliajalle siirryttiin vierasjoukkueen johtaessa lukemin 4-2. Jo ensimmäisellä jaksolla oltiin saatu kuitenkin viitteitä siitä, että SaPan vastaiskut ovat vaarallisia, eikä PoPS:lla olisi ollut varaa antaa yhtään löysää toisella jaksolla.

Toisella jaksolla SaPa tiivisti peluutustaan selvästi, ja joukkueen vaarallisimmat pelaajat olivat kentällä huomattavasti ensimmäistä jaksoa enemmän. Pikku hiljaa SaPa hiipi rinnalle, ja lopulta ajassa 39:17 ohi siirtyen ensimmäisen kerran johtoon. Viimeisellä sekunnilla tullut seitsemäs maali oli enää silkkaa kosmetiikkaa. Jos PoPS:n otteista jotain positiivista haluaa etsiä, löytyy se Karri Aspelundin tehoista 2+1 ja Sami Partasen kauden avausmaalista.

Onneksi tästä ei ole kuin yksi suunta, ja se on ylöspäin. Kaikki kunnia SaPalle ensimmäisistä pisteistä Kakkosessa, PoPS puolestaan suuntaa katseet rakkaan vihollisen LPK:n kaatamiseen. Parhaana päivänä PoPS pystyy voittamaan kenet tahansa, huonoimpana häviämään kelle tahansa – olisiko lauantaina vihdoin sen parhaan päivän vuoro?