Kenraaliharjoituksesta tuloksena niukka tappio SC Riverballille

PoPS pelasi harjoituskauden ainoan harjoitusottelunsa tänään Polvijärven vapaa-aikatalolla. Vastustajana ollut SC Riverball oli parempi maalein 5-4 (2-2). SC Riverball pääsi iskemään voittomaalin harmittavasti vain kuusi sekuntia ennen ottelun päättymistä. Ottelun jälkeen pelattiin vielä 15 minuutin ylimääräinen erä juoksevalla peliajalla, jonka SC Riverball kuittasi nimiinsä maalein 3-0.

PoPS oli ottelussa liikkeellä pitkälti junioripitoisella joukkueella, mutta se ei menoa haitannut, päinvastoin. Hyökkäävässä roolissa pelanneet Karri Aspelund (2+0) ja Hannu Aspelund (1+0) saivat heti ensimmäisessä ottelussaan maalihanat auki, ja puolustuksessa luutineet Hugo Hyvönen ja Simo Koistinen suoriutuivat tehtävästään mallikkaasti. Kentän kuningas PoPS:n osalta oli tänään kuitenkin Olli-Pekka Saarinen (1+2), joka aiheutti jatkuvasti hankaluuksia Riverballin puolustukselle.

Kaiken kaikkiaan ottelusta jäi positiivinen maku, sillä lukuisista poissaoloista huolimatta joukkue pystyi laittamaan hyvin kampoihin yhdelle sarjan ennakkosuosikeista. Toisaalta SC Riverball taisi peluuttaa ottelussa noin neljää kentällistä pelaajia, joten heidänkin paras iskukykynsä jäi vielä arvailujen varaan. PoPS suuntaa joka tapauksessa sunnuntaita kohti luottavaisin mielin. Vielä ennen sunnuntaita on luvassa perinteinen PoPS-78:n kausiennakko, joten kannattaa tarkkailla sivuja.

PoPS-78 – SC Riverball 4-5 (2-2)

PoPS-78: Mikko Sokkanen (mv), Elmo Kaasinen (mv), Antti Åke (0+1) – Simo Koistinen – Teemu Hallikainen – Karri Aspelund (2+0), Valtteri Nykänen – Hugo Hyvönen – Olli-Pekka Saarinen (1+2) – Hannu Aspelund (1+0)