Sunnuntaina Jyväskylän tupla – karttuuko pistetili?

PoPS matkaa varhain sunnuntaiaamuna kohti Jyväskylää, jossa vastassa on kaksi pitkän linjan futsalkonkaria, Fs Feeniks ja LPK. Jyväskylän reissuilta ei perinteisesti olla palattu pistepussi pullollaan, mutta muutamia poikkeuksiakin historiasta löytyy.

Parhaimmillaan tuplaotteluista on palattu neljän pisteen kera, mutta valitettavan usein tuomisina ei ole ollut pisteen pistettäkään. Tällä kertaa matkaan lähdetään nöyrän luottavaisina, sillä joukkueen tekeminen 0n ollut huomattavassa nousussa viime aikoina. Riemu/2 -ottelun loppuhetkien sulaminen jätti varmasti sopivasti hampaankoloon, joten matkaan lähtee nälkäinen joukkue. Tähän kun lisätään vielä historiallisen tappioputken katkeaminen, niin lähtökohdat ovat suorastaan maukkaat.

Realiteetit ovat kuitenkin ne, että vastassa on suurella todennäköisyydellä paremmat joukkueet kuin kumpikaan tähän asti kohdatuista, joten erinomaiseen suoritukseen PoPS saa viikonloppuna venyä. Paljon on kiinni ensimmäisestä LPK-ottelusta, sillä hyvä suoritus siinä poikisi varmasti virtaa myös jälkimmäiseen otteluun.

Molemmat vastustajat ovat aloittaneet kautensa varsin pirteästi: LPK on voittanut molemmat pelaamansa ottelun, kun taas Feeniksillä on merkintä jokaisessa sarakkeessa. LPK pelaa lauantaina vieraissa Hukka-Palloa vastaan, joten ensimmäisessä ottelussa tästä voi olla hieman hyötyä PoPS:lle.

PoPS:n pelaajistosta saatiin hyviä ja huonoja uutisia menneellä viikolla. PoPS-konkareihin kuuluvan Antti Åken futsalkausi on ohi, ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa. Samoin Olli-Pekka Saarinen on poissa toistaiseksi. Sen sijaan PoPS:n peräpää sai tuntuvan vahvistuksen, kun aiemmin futsalkentllä Riverballia edustanut Erno Pennanen liittyy joukkueeseen ja on mukana jo sunnuntaina. Muutenkin joukkue saa kasaan varsin iskukykyisen, lähemmäs kolmen kentän miehistön, joten aika näyttää, mitä tällä kertaa on kotiin tuomisina.

 

LPK – PoPS-78 su 29.11. klo 11:15, Palokka

Fs Feeniks – PoPS-78 su 29.11. klo 16:15, Palokka