PoPS:n pelaajat futsal-kaudella 2013-14

Joukkue on muuttunut viime vuodesta jonkin verran. Lähtijöitä joukkueesta on yhteensä neljä: maalivahti Petri Silvennoinen sekä PoPS-ikoni Kari ”Line” Tanskanen laittoivat futsalkengät naulaan, Esa Kokko siirtyi arkkivihollisen SC Riverballin joukkueseen sekä Mikko Hallikainen keskittyy päälajiinsa salibandyyn. Lisäksi toinen viime kauden maalivahdeista, Jussi Kaimo, kärsii loukkaantumisista ja on ainakin toistaiseksi sivussa.

Onneksi myös uusia pelaajia on joukkueeseen saatu runsaasti. 20-vuotias Valtteri Nykänen omaa nuoresta iästään huolimatta kokemusta jo neljän kauden ajalta jalkapallon Ykkösen puolelta. Olli-Pekka Saarinen puolestaan on pelannut Ykköstä sekä jalkapallon että futsalin puolella, ja hän otti tuntumaa PoPS:n joukkueeseen yhdessä ottelussa viime kaudella osoittaen olevansa kovan luokan pelimies. Savonlinnasta Joensuuhun muuttanut Olli Koskeli puolestaan on osoittanut olevansa joukkueelle vahvistus, kuten myös keskisuomalaisen jalkapallokoulun kasvatti Turkka Parviainen. Viime kaudella jalkapallon puolella Jipon A-junioreita edustanut Mikko Sokkanen on kaivattu lisä perinteisesti kovin työllistetylle PoPS:n maalivahdin tontille.

Myös omista junioreista on saatu lisää pelaajia miesten joukkueeseen, mikä on erittäin hyvä asia. Vuosina 1995-1997 syntyneet Elmo Kaasinen, Hannu Aspelund, Karri Aspelund, Hugo Hyvönen, Simo Koistinen ja Toni Karhunen pelaavat tällä kaudella miesten joukkueessa heti kauden alusta asti, ja ovat osoittaneet kehittyneensä kesän aikana. Se, kuinka pojat pärjäävät miesten mukana näissä taistoissa, nähdään tulevien kuukausien aikana.

PoPS avaa kautensa sunnuntaina, jolloin Jyväskylän tuplaotteluissa vastassa ovat KaDy III sekä LPK. Tarkempaa kausiennakkoa on luvassa vielä ennen noita otteluita. Ensimmäinen kotiotteluhan pelataan aina vaarallista Ristiinan Palloa vastaan la 9.11. klo 17 totutusti Polvijärven vapaa-aikatalolla. Tervetuloa silloin paikalle!

 

Kaudella 2013-14 PoPS-78:n riveissä futsalia pelaavat ainakin seuraavat pelaajat:

Mikko Sokkanen (mv)
Elmo Kaasinen (mv)
Hannu Aspelund
Karri Aspelund
Teemu Hallikainen
Hugo Hyvönen
Toni Karhunen
Simo Koistinen
Olli Koskeli
Toni Kukkonen
Teemu Lätti
Jussi Mertanen
Valtteri Nykänen
Turkka Parviainen
Olli-Pekka Saarinen
Pasi Voutilainen
Antti Åke