PoPS palaa futsal-kentille huomenna Itä-Suomen piirisarjassa

PoPS-78 palaa futsal-kentille lauantaina Kuopiossa, jossa pelataan Itä-Suomen piirisarjan ensimmäinen turnaus. Alkusarjassa pelataan kaksi turnausta, joista jälkimmäinen on vuorossa Polvijärvellä sunnuntaina 5. helmikuuta.

PoPS oli aikaisempina vuosina vakiovieras myös piirisarjassa, mutta parina viimeisenä vuonna joukkuetta ei ole mukana nähty. Parhaimmat sijoitukset piirisarjasta ovat toinen sija keväältä 2013 sekä neljännet sijat vuosilta 2010 ja 2012. Tänä vuonna PoPS jäi pois futsalin 2. divisioonasta ja siirtyi pelaamaan salibandya pitkälti samalla joukkueella, joka on osoittautunut erittäin hyväksi päätökseksi. Nyt joukkue kuitenkin palaa futsalin pariin parin turnauksen ajaksi.

Piirin futsalissa on tänä vuonna mukana 12 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen kuuden joukkueen alkulohkoon. PoPS:n kanssa samasssa lohkossa pelaavat kuopiolaiset PuPa ja Zulimanit, joensuulainen AFC Keltik, Rautavaaran Raiku sekä Toivalan Urheilijat. Kaksi parasta joukkuetta selviytyy helmikuun lopussa pelattavaan lopputurnaukseen.

PoPS lähtee Kuopioon varsin pienellä ryhmällä, mutta se ei menoa haitanne, sillä luvassa on vain kaksi 25 minuutin juoksevalla peliajalla pelattavaa ottelua. Joukkueen muut pelaajat ovat edellisiltä vuosilta tuttuja, mutta yksi uusi pelaaja pukee oranssin nutun ylleen: futsal-kokemusta niin liigasta kuin Ykkösestä kin omaava Maru Grönroos nähdään PoPS:n riveissä piirisarjassa.

 

Futsal Itä-Suomen piirisarja, PoPS:n ottelut:

futsalpiirisarja

Tulospalvelu >>