PoPS huomenna Pieksämäelle

Voitokkaan avausottelun jälkeen PoPS:n kausi on sujunut alavireisissä merkeissä, kun kolmesta tasaisesta ottelusta saldona on ollut kolme tappiota. Niinpä PoPS on valahtanut sarjassa jo toiseksi viimeiselle sijalle. Pistesaldoon lähdetään hakemaan parannusta huomenna Pieksämäelle, jossa vastassa on sarjajumbo SaPa.

SaPa on uusi tulokas Kakkosessa, ja alkukausi on ollut sille varsin vaikea. Viime vuoden Itä-Suomen piirinmestari oli kuitenkin aikanaan PoPS:lle erittäin vaikea vastustaja piirinmestaruusturnauksissa, joten joukkuetta ei sovi aliarvioida alkuunkaan. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat alkukaudesta olleet Juuso Liukkonen (3+1) ja Tatu Levänen (0+4).

PoPS lähtee Pieksämäelle kohtalaisen pienellä rosterilla, näillä näkymin mukana on kuta kuinkin kaksi kentällistä. Peliaikaa on siis mukavasti luvassa kaikille matkaan lähteville. Pieksämäen urheilutalo tarjoaa ottelulle hienot puitteet, ja toivottavasti yleisöäkin on paikalla mukavasti. Joka tapauksessa ottelun ainoana tavoitteena on palauttaa PoPS jälleen voittokantaan ja parannella asemia keskikastin kamppailussa.

PoPS:n joukkueessa  ei enää tällä kaudella esiinny Markus ”Keijo” Saleva, sillä hän matkustaa Japaniin kolmeksi kuukaudeksi. Mukavaa matkaa Keijolle!

 

SaPa – PoPS-78 su 14.12. klo 16:00, Pieksämäen urheilutalo.