PoPS-78:n futsaljoukkue kaudelle 2014-15

Kausi käynnistyy viimein ensi viikolla, joten on oikea hetki esitellä kauden 2014-15 futsaljoukkue. Joukkue koostuu pääosin edellisvuosien pelaajista, mutta muutamia uusiakin nimiä on saatu mukaan.

Ehkäpä kaikkein kipeimpään ongelmakohtaan – ei laadullisesti, mutta määrällisesti – löytyi vastaus viime viikolla, kun piinallisten etsintöjen jälkeen maalille löytyi Pekka Pohjola, joka jo ensimmäisissä harjoituksissaan osoittautui oivaksi löydöksi. Toistaiseksi armeijan palveluksessa Kouvolassa oleva Mikko Sokkanen sai näin kaivatun kilpakumppanin, ja toivottavasti tämä takaa sen, ettei kenttäpelaajia tällä kaudella maalissa nähdä. Toinen viime kauden maalivahdeista, Elmo Kaasinen, puolestaan keskittyy tänä talvena muihin haasteisiin, eikä häntä PoPS-maalilla nähdä.

 

Matti ja Teppo vahvistavat pelaajaosastoa – myös Sami Partanen palaa kasvattajaseuraansa

Kenttäpelaajaosastolla muutokset ovat erittäin vähäisiä. Viime kauden joukkueesta poissa ovat vain Rovaniemelle muuttanut Valtteri Nykänen sekä Mikko Vartiainen, joka tosin saatetaan jälleen nähdä jossain vaiheessa tositoimissa. Tuoretta verta sen sijaan saatiin kahden täysin uuden sekä yhden uusvanhan kasvon verran. Kajaanista Joensuuhun muuttanut Matti Luhtaniemi on jalkapallon puolella edustanut viimeksi Kajaanin Spartakia, ja tuo kaivattua leveyttä PoPS:n materiaaliin. Lisäksi jo kesällä Viitosessa PoPS:n riveissä pelannut Teppo Sormunen liittyy nyt myös futsaljoukkueeseen, kuten tekee myös PoPS-kasvatti Sami Partanen. Partanen on pelannut viimeiset vuodet jalkapalloa Jipon A-junioreissa, ja edusti viime kaudella Jippoa myös samaisessa futsal-Kakkosen lohkossa. Jippo ei tänä vuonna sarjaan lähtenyt, joten Partanen palasi takaisin PoPS:n riveihin, jossa ehti pelata parin ottelun verran jo kaudella 2011-12.

 

Kapteenisto valittu

Joukkue äänesti keskuudestaan kapteeniston tulevalle kaudelle. Joukkueen kapteenina jatkaa Teemu Hallikainen, lisäksi kapteenistoon kuuluvat Antti Åke sekä nopeasti yhdeksi joukkueen runkohahmoista noussut Turkka Parviainen.

 

 

PoPS-78 kaudella 2014-15:

Klikkaamalla kuvaa saat näkyviin pelaajakortin.

#1 Pekka Pohjola #5 Pasi Voutilainen #9 Teemu Hallikainen #10 Antti Åke

 

#11 Hugo Hyvönen #12 Teppo Sormunen #13 Simo Koistinen #15 Matti Luhtaniemi

 

#16 Hannu Aspelund #17 Olli Koskeli #19 Turkka Parviainen #20 Olli-Pekka Saarinen

 

#21 Jussi Mertanen #22 Teemu Lätti #23 Karri Aspelund #25 Mikko Sokkanen

 

#29 Markus Saleva #78 Toni Kukkonen Sami Partanen