Lauantaina kova haaste Joutsassa

PoPS:n ottelut futsalin Kakkosessa jatkuvat lauantaina Joutsassa. Voittoisan Feeniks-ottelun jälkeen haaste ei voisi olla juurikaan kovempi, sillä vastassa on sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva JoSePa ja panoksena sarjan kärkipaikka.

JoSePa näytti iskukykynsä jo avausottelussa, jossa se voitti vieraissa niin ikään sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan LPK:n maalein 6-4 huikean viimeisen kymmenminuuttisen siivittämänä. Vaikka yhdestä ottelusta ei pidä vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, nousi JoSePa voittonsa ansiosta jopa sarjan suurimmaksi voittajasuosikiksi. Joukkueen kovimpina pistenikkareina ensimmäisessä ottelussa häärivät Olli Malin (2+1), Janne Kosunen (2+0) ja Benno Hanslian (1+1).

Jos JoSePan kauden aloitus oli erinomainen, ei PoPS:kaan paljon huonommaksi jäänyt. Feeniks kaatui tasapainoisen esityksen päätteeksi 6-3, ja varsinkin puolustuspeli oli ottelussa hyvällä mallilla. Tällä kertaa haaste on vielä astetta kovempi, ja PoPS saa olla hereillä vikkelien joutsalaisten kanssa alusta loppuun.

Viime marraskuussa Joutsan vierailu alkoi PoPS:n kannalta katastrofaalisesti, kun jo kymmenen minuutin kohdalla joukkue oli tappiolla maalein 4-0. PoPS kuitenkin kokosi rivinsä ja nousi jo tasatulokseen 6-6, mutta lopussa Hanslian upotti kymmenen metrin vapaapotkusta lukemiksi 7-6 JoSePalle.

PoPS matkaa Joutsaan näillä näkymin lähes täydellä 14 pelaajan kokoonpanolla, ja saa jalkeille erittäin iskukykyisen miehistön. Viime ottelussa erinomaisesti maalilla esiintynyt Pekka Pohjola ei ole tässä ottelussa mukana, mutta armeijan harmaista vapaalle päässyt Mikko Sokkanen puolestaan on, joten maalille löytyy jälleen vahva vaihtoehto. Näinpä PoPS voi suunnata luottavaisena kohti Joutsaa, jossa vastassa on takuulla kovaääninen ja runsaslukuinen kotiyleisö, onhan ottelu JoSePan ensimmäinen kotona tällä kaudella.

 

JoSePa – PoPS-78 la 8.11. klo 15:00, Joutsan liikuntahalli.