Lauantain ottelu peruttiin – Hukka-Pallo ei saapunut Polvijärvelle

PoPS-78:n ensimmäinen ottelu joulun jälkeen jäi perin vaisuksi, sillä vastustaja Hukka-Pallo ei ilmestynyt paikalle. Juuri ottelun alla tavoitettu joukkueen yhteyshenkilö kertoi syyksi sen, että heidän tietojensa mukaan seuraava ottelu pelataan vasta perjantaina.

Otteluohjelman mukaan Hukka-Pallolla piti olla kuitenkin ottelut sekä PoPS:a että Yllätystä vastaan. Onkin vaikeaa ymmärtää, kuinka kukaan seurassa ei ole tutustunut ohjelmaan sen vertaa, että pelien aikataulut olisivat selvät. Otteluiden ilmoitusvelvollisuutta ei ole sarjassa määrätty kotijoukkueelle, vaan joukkueiden on itse huolehdittava peliaikataulujen seuraamisesta.

Seurauksena tästä pitäisi olla ainakin luovutusvoitot molemmista otteluista ja sääntöjen mukaan myös sarjasta sulkeminen. Tapaus on joka tapauksessa valitettava ainakin jos Hukka-Pallo suljetaan sarjasta, sillä pelaajien vähäisestä määrästä kyseinen luovutus ei johtunut, vaan huolimattomuudesta.

PoPS-78 pahoittelee omalta osaltaan paikalle saapuneiden katsojien puolesta, joita oli tullut muutamia myös Joensuusta asti. Tapaus on äärimmäisen huonoa mainosta lajille eikä toivottavasti toistu koskaan. Lisätietoa tapauksesta on todennäköisesti luvassa ensi viikolla ja PoPS tiedottaa siitä heti tiedon saatuaan. Joukkue itse pelaili harjoitusottelun oman joukkueen kesken, ja on sanottava, että pelin tason perusteella ei ollut ollenkaan huono asia, ettei virallista ottelua tänään pelattu.

Mukavaa loppiaisen aikaa kaikille futsalin ystäville!

Lisäys: Palloliiton Itä-Suomen piirin sivujen mukaan Hukka-Pallo suljetaan sarjasta: http://www.palloliitto.fi/uutiset/ita-suomen-piiri/hukka-pallolta-jai-futsalin-kakkonen-kesken