Katastrofaalinen kausi viimein päätökseen

PoPS pelasi eilen Jyväskylässä kauden viimeiset ottelunsa futsalin 2. divisioonassa. Ensimmäinen ottelu LPK:ta vastaan sujui vielä kohtalaisesti, ja tuloksena oli 9-5 -tappio. Toinen ottelu Fs Feeniksiä vastaan oli yhdellä sanalla sanottuna fiasko, ja tuloksena karmiva 15-1 -tappio. Kontrasti kauden avausotteluun, jossa samainen Feeniks kaatui 6-3, oli valtava.

Kauden viimeisiä otteluita on turha analysoida sen enempää, esitykset olivat linjassa viimeaikaisten otteiden kanssa. Tällä kaudella joukkue ei onnistunut millään tasolla, joka näkyy sarjataulukossa. Alkukaudesta otteet olivat ajoittain hyviäkin, mutta useat tiukat ottelut kääntyivät tappioiksi. Loppukaudesta touhu oli väkinäistä, eikä muille joukkueille yksinkertaisesti pärjätty.

Joukkueella on jäljellä vielä kauden päättäjäiset, joissa kauden pettymykset saadaan varmasti saunottua pois. Kesän ja syksyn aikana on edessä mietinnän paikka sen suhteen, mikä on joukkueen tulevaisuus sarjassa. Huonoista tuloksista huolimatta pelihuumori säilyi kohtuullisena kauden loppuun saakka, mutta kauden päättyessä päällimmäinen tunne lienee kuitenkin helpotus.

Kaikesta huolimatta PoPS kiittää kiinnostuneita mukana olosta! PoPS:n jalkapallojoukkue, joka tulevalla kaudella tekee yhteistyötä JoPS/3:n kanssa, aloittelee kauttaan otteluiden merkeissä huhtikuussa. Palataan pelitunnelmiin siis silloin!

LPK – PoPS-78 9-5 (4-3)
Pöytäkirja

Fs Feeniks – PoPS-78 15-1 (6-0)
Pöytäkirja