Jumbofinaali huomenna Polvijärvellä

Jos ennen kauden alkua PoPS:n olisi ennakoitu pelaavan viimeisessä kotiottelussa sarjan finaalissa, olisi sanoissa ollut positiivinen pohjavire. Kaudesta ei ole kuitenkaan käteen jäänyt muuta positiivista kuin avausottelun voitto Feeniksistä, joten viimeisessä kotiottelussa panoksena on suurella todennäköisyydellä sarjan viimeinen sija – tai ennemminkin sen välttäminen.

Jos kausi on ollut PoPS:lle vaikea, ei se ole helppo ollut debyyttikauttaan pelaavalle SaPa:llekaan. SaPan voittosaraketta koristaa toistaiseksi yksi voitto, joka tuli joulukuussa – yllätys yllätys – PoPS:sta. Joukkue on kuitenkin PoPS:n tapaan pystynyt aika ajoin haastamaan kärkijoukkueitakin tasaisesti, joten aivan sarjataulukosta luettavan suuri ei ero muihin joukkueihin ole ollut.

PoPS pääsee otteluun kahden kentän vahvuisella, hyvällä miehistöllä. Mukana on pitkästä aikaa myös Pasi Voutilainen, joka on ollut poissa kaikista joulun jälkeisistä otteluista. Muilta osin miehistö mukailee pitkälti viimeisten otteluiden kokoonpanoa.

Huomisen ottelun jälkeen PoPS viettää kolme viikkoa taukoa, ja maaliskuun alkupuolella edessä on vielä kaksi ottelua Jyväskylässä. Huomenna on kuitenkin mahdollisuus päättää kauden kotiottelut samalla tavalla kuin ne alkoivatkin – voittoisasti. Tervetuloa paikalle!

 

su 15.2. klo 13:00 PoPS-78 – SaPa (Pieksämäki), vapaa-aikatalo