JIPPO ansaittuun voittoon PoPS:sta

PoPS-78:n alkukausi on saamassa varsin mollivoittosen sävyn, sillä tänään pelatussa paikalliskamppailussa joukkue taipui Jipolle lukemin 3-6 (0-2).

Ottelun ensimmäinen puoliaika alkoi tavalliseen tapaan varsin rauhallisella pallonsiirtelyllä molempien joukkueiden jäädessä ilman vaarallisia maalipaikkoja. Noin viiden minuutin pelin jälkeen Jipon Risto Kahelin pääsi siirtämään Jipon johtoon Sami Partasen syötöstä. Sama parivaljakko oli asialla myös Jipon toisessa maalissa 17 minuutin kohdalla, eikä muita osumia ensimmäisellä puoliskolla nähty.

Toisen jakson aluksi näytti vielä siltä, että PoPS nousee taistelemaan ottelun voitosta. Tehottomuus vaivasi kuitenkin joukkuetta hyökkäyspäässä, eikä muutamista hyvistä paikoista huolimatta maaleja nähty. Niinpä Teemu Hallikainen päätti ottaa aikalisän jo kymmenen minuutin pelin jälkeen, ja PoPS siirtyi käyttämään reikäpaitaa. Se tuottikin heti tulosta, sillä reilussa kolmessa minuutissa PoPS tuli ottelussa tasoihin Turkka Parviaisen ja Toni Kukkosen maaleilla. PoPS päätti jatkaa reikäpaidalla tämän jälkeenkin, sillä kaikki avaimet voittoon oli olemassa. Valitettavasti pyöritys ei enää toiminut samalla tavalla, ja Jippo pääsi iskemään nopeaan tahtiin kaksi maalia. Hallikainen toi PoPS:n vielä maalin päähän, mutta vieraiden Eero Stranden sinetöi loppulukemat kahdella maalillaan reilu minuutti ennen loppua. Näin lopputuloksena oli Jipon ansaittu voitto lukemin 6-3.

Tunnelmat PoPS-leirissä olivat ottelun jälkeen luonnollisesti erittäin apeat. Joukkue ei tänään syttynyt taisteluun oikein missään vaiheessa, jalka ei liikkunut eikä asenne ollut kenelläkää kohdallaan. Toki joukkue lähti otteluun ilman kahta alkukauden avainpelaajaansa Olli-Pekka Saarista ja Antti Åkea, mutta kahden pelaajan puuttuminen ei missään nimessä voi vaikuttaa joukkueen esitykseen näin paljon. Jipon nuoret pelaajat sen sijaan jaksoivat taistella läpi ottelun ja avasivat näin pistetilinsä kolmen ottelun jälkeen. Jos jotain positiivista täytyy tähän väliin etsiä, niin onneksi joukkueet kohtaavat jo vajaan kolmen viikon kuluttua uudelleen. Seuraavan kerran PoPS on tulessa viikon päästä keskiviikkona, jolloin Polvijärvelle saapuu Ylämyllyn Yllätys. Silloin jos koskaan on kotijoukkueella kasvojenpesun paikka.

PoPS-78 – JIPPO 3-6 (0-2)

05:29 0-1 Risto Kahelin (Sami Partanen)
17:13 0-2 Risto Kahelin (Sami Partanen)

32:07 1-2 Turkka Parviainen (Teemu Hallikainen)
33:51 2-2 Toni Kukkonen (Turkka Parviainen)
34:13 2-3 Jesse Simanainen (Antti Korhonen)
36:35 2-4 Sami Partanen (Antti Korhonen)
36:46 3-4 Teemu Hallikainen (Turkka Parviainen)