Jälleen kahden ottelun viikonloppu

PoPS urakoi kahden ottelun verran viime viikonlopun tapaan myös tänä viikonloppuna. Tänään illalla Joensuussa on vastassa tämän kauden ainoa paikallisvastustaja SC Riverball/2, ja huomenna Polvijärvelle saapuu sarjakärki JoSePa.

Varsinkin tämäniltainen SC Riverball/2 -ottelu on lopullisen sarjasijoituksen kannalta tärkeä, taistelevathan joukkueet samoista sijoituksista sarjassa. Lisäksi PoPS:n seitsemän ottelun mittaiseksi venynyt tappioputki olisi hyvä saada viimein poikki. Lisäväriä otteluun tuo tutun paikallisvastustajan kohtaaminen, vaikka pääosin viime kauden Yllätyksen pelaajista koostuvan Riverballin kakkosjoukkueen kohtaaminen ei ennakkoon sytytä aivan samaan tapaan kuin ykkösjoukkueen kohtaaminen aiempina vuosina. Viime kaudellahan PoPS voitti molemmat ottelunsa Yllätystä vastaan, mutta tämän jälkeen joukkueiden käyrät ovat osoittaneet hieman eri suuntiin. Tasainen ja mielenkiintoinen ottelu on siis takuulla luvassa.

Huomenna Polvijärvelle saapuva JoSePa hävisi viime viikonloppuna hieman yllättäen Feeniksille, joka puolestaan on ainoa joukkue, jonka PoPS on voittanut. JoSePan ja PoPS:n ensimmäinen ottelu oli tiukka ja kääntyi vasta lopussa JoSePan voitoksi, joten kaikki on tässäkin ottelussa mahdollista. Kuten niin monesti tällä kaudella aiemminkin, tämä ennakkoasetelma ei vielä riitä, vaan kentällä täytyisi onnistua erinomaisesti, että pisteet jäisivät Polvijärvelle. Hieman helpotusta PoPS:n urakkaan tuo se, että JJK:n riveissä jalkapalloa pelaavat Benno Hanslian ja Jarkko Kosunen puuttuvat suurella todennäköisyydellä joukkueen riveistä.

Perinteisesti kevätkauden pelaajapulasta kärsivä PoPS saa tänään jalkeille mukavan kokoonpanon. Olli Koskeli tekee ensiesiintymisensä tällä kaudella PoPS:n riveissä, ja Mikko Sokkanen esiintyy kenttäpelaajana Pekka Pohjolan palatessa maalinsuulle. Huomisen ottelun kokoonpano näyttää valitettavasti hieman ohuemmalta, mutta sitkeä ryhmä siihenkin otteluun saadaan kokoon. Viime viikonloppuna PoPS:a vahvistanut Petteri Rönkkö ei esiinny ainakaan näissä otteluissa PoPS:n riveissä, kuten eivät myöskään joukkueen runkopelaajiin vuosikaudet kuuluneet Antti Åke ja Pasi Voutilainen.

 

la 24.1. klo 18:00 SC Riverball/2 – PoPS-78, Joensuu Areena

su 25.1. klo 13:00 PoPS-78 – JoSePa, Polvijärven vapaa-aikatalo