Huomenna tuplaottelut Säynätsalossa – mukana nimekäs vahvistus

PoPS jatkaa otteluitaan futsalin Kakkosessa joulutauon jälkeen, kun edessä on kaksi ottelua Säynätsalon erittäin pieneksi huhutulla Kuntotalolla. Vastustajina ovat JKV ja Liikunnan Riemu /2, joille molemmille on kärsitty kotitappiot tällä kaudella.

PoPS:n syyskausi oli lupaavan alun jälkeen melkoista tarpomista, joten parantamisen varaa kevätkaudelle jäi rutkasti. Onneksi otteluita on jäljellä vielä yli puolet, joten mahdollisuuksia otteiden parantumiseen on jäljellä runsaasti. Helpoimmalla mahdollisella tavalla kevätkausi ei kuitenkaan käynnisty, sillä poissaolijoiden lista on loukkaantumisista, sairasteluista ja muista syistä johtuen huomattavasti mukaanlähtijöiden listaa pidempi. Näillä näkymin kokoon saadaan 6-7 kenttäpelaajaa, joten vastuuta on luvassa mukaanlähtijöille enemmän kuin tarpeeksi.

Pitkällisten etsintöjen jälkeen joukkueeseen löydettiin kuitenkin yksi uusi vahvistus, kun mukaan liittyy Petteri Rönkkö. ”Pepeä” voidaan pitää seurahistorian nimekkäimpänä pelaajana, sillä hän on urallaan pelannut jalkapallon puolella Ykkösessä 160 ottelua, joissa on syntynyt 40 maalia. Futsalissa puolestaan Rönkkö on edustanut Juankosken Pyrkivää muutamaan otteeseen Itä-Suomen piirinmestaruusturnauksissa.

Haastavista lähtökohdista huolimatta joukkue lähtee taistelemaan pisteistä tosissaan, joten helpolla vastustajat eivät toivottavasti pääse. Varmaa on ainakin se, että yhdentoista maissa illalla autoista nousee kankeita miehiä jossakin päin Joensuuta ja Polvijärveä.

 

la 17.1. klo 12:15 JKV – PoPS-78, Lehtisaaren kuntotalo
la 17.1. klo 16:15 Liikunnan Riemu/2, Lehtisaaren kuntotalo