Hienolle kaudelle arvoisensa päätös – PoPS nousee Ykköseen

(aprillipila)

Viime vuosien futsalin Kakkosen kestomenestyjä PoPS-78 nousee ensi kaudeksi futsalin Ykköseen. Urheilullisella puolella nousu olisi ollut selviö jo usemman kauden ajan, mutta vasta nyt taloudelliset asiat saatiin siihen pisteeseen, että nousu on mahdollinen.

– Sijoituimme hienosti kahdeksanneksi sarjassa, ja lopulta Liikunnan Riemun kakkosjoukkueelta saavuttamamme arvokas tasapelipiste varmisti nousun Ykköseen, joukkueen taustoista kerrotaan.

PoPS:a on kyselty mukaan Ykköseen jo useamman kerran.

– Vielä viime vuonna emme halunneet lähteä, sillä halusimme myydä hieman lisää Lumilyhty-arpoja ja pullaa kioskista, että saimme seuran sihteeri Toni Kukkosen autoon uudet talvirenkaat. Nyt olemme valmiit entistä pidempiin pelireissuihin. Luultavasti käymme kuitenkin kustannussyistä pelaamassa vierasottelut ilman vaihtomiehiä, että mahdumme yhteen henkilöautoon, valmentaja Teemu Hallikainen taustoittaa nousua.

Joukkueeseen on ilmoittautunut jo useita halukkaita niin seuran sisältä kuin hieman kauempaakin.

– Meillä on kasvamassa uusia junioreita erittäin lupaavista 2007-2009 -ikäluokista. Sieltä voi odottaa yhtä-kahta kentällistä miesten peleihin jo ensi vuonna. Lisäksi seuran sähköposti on täyttynyt nigerialaiskirjeistä, joissa pyydetään ainoastaan rahat lentolippuihin. Näistä kutsumme try-outille ehkä 5-10 pelimiestä, Hallikainen jatkaa.

PoPS ilmoitti aiemmin, ettei taival futsalin Kakkosessa jatku enää tämän kauden jälkeen.

– Jo pitkään oli tunne, että tarvitsemme uusia haasteita. Tämä on juuri sellainen!