Futsalkausi lähestyy – PoPS mukana Kakkosessa ja Cupissa

PoPS-78 nähdään tänäkin vuonna futsal-kentillä. Joukkue osallistuu viidennen kerran peräkkäin Itä- ja Keski-Suomen Kakkoseen, lisäksi joukkue on viime vuoden tapaan mukana valtakunnallisessa Futsal Cupissa.

Futsal Cupin arvonta suoritettiin viime viikolla, ja arpa heitti PoPS:n vastustajaksi tutun joensuulaisjoukkue SC Riverballin. Viime vuonna Ykkösessä debytoinut Riverball isännöi PoPS:a Futsal Cupin toisella kierroksella tiistaina 6.10. klo 20:10. Pelipaikkana on Joensuu Areena.

Kakkosen ilmoittautuminen puolestaan päättyi tiistaina, ja tämänhetkisen tiedon mukaan mukana on kahdeksan joukkuetta. Viisi joukkueista on Jyväskylästä, yksi Varkaudesta ja yksi Ristiinasta, joten näillä näkymin PoPS edustaa yksin pohjoiskarjalaista futsalmainetta sarjassa. Lopullinen joukkuemäärä ja otteluohjelmat selvinnevät lähipäivien ja -viikkojen aikana, sillä sarjan on tarkoitus käynnistyä loka-marraskuun taitteessa.

PoPS lähtee sarjaan pitkälti samalla joukkueella kuin viime kaudella, mutta myös muutamia paluun tekeviä pelaajia sekä kokonaan uusia kasvoja tullaan joukkueessa näkemään. Pelaajatilanteesta lisää lähempänä Cup-ottelua.

 

Futsal-Kakkoseen ilmoittautuneet joukkueet:

PoPS-78
Hukka-Pallo (Varkaus)
Ri-Pa Young Boys (Ristiina)
JKV (Jyväskylä)
LPK (Jyväskylä)
Fs Feeniks (Jyväskylä)
HuKi (Jyväskylä)
Riemu/2 (Jyväskylä)