Futsalkausi käyntiin huomenna – vastassa SC Riverball

PoPS avaa futsalkautensa huomenna, kun Futsal Cupin 2. kierroksella vastaan asettuu takavuosilta tuttu vastustaja SC Riverball. Muutamia vuosia sitten derbyt olivat erittäin hienoja tapahtumia, mutta viime kaudella tätä ”aitoa ja alkuperäistä” maakunnan derbyä ei pelattu lainkaan SC Riverballin noustua Futsal-Ykköseen.

Ykköseen valmistautuva SC Riverball lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä joukkueen sarjakausi käynnistyy jo viikonloppuna ja se on harjoitellut jo hyvä tovin. PoPS puolestaan on vasta aloitellut harjoituksiaan, joten yhteispelin löytymisessä voi mennä jonkin aikaa. Viime kausihan päättyi katastrofaaliseen 13 ottelun tappioputkeen Kakkosessa, joten juurikaan huonommin ei uusi kausi voi mennä.

Lähtökohdista huolimatta PoPS:n riveissä on positiivinen meininki,  kuten aina aiemminkin. Joukkue on myös vahvistunut viime kauteen nähden muutamalla tutulla ja muutamalla uudella nimellä. Välivuotta salibandysta pitävä Mikko Hallikainen palaa PoPS:n vahvuuteen kahden vuoden tauon jälkeen, kuten myös maalivahtiosastoa vahvistava, tästä ottelusta tosin sivussa oleva Jussi Kaimo.

Uusia nimiä joukkueessa on kaikkiaan neljä: Jussi Reijonen, Topi Ryynänen, Ilja Pöyhönen ja Joonas Jaskari. Heistä Reijonen on pelannut vuosikausia jalkapallon Kolmosessa mm. JoPS:n riveissä, Pöyhönen ja Jaskari puolestaan debytoivat viime kaudella PoPS:n paidassa jalkapallon puolella. Ryynänen puolestaan pelasi viime kesänä JoPS/2:n riveissä Nelosta.

Vaihtuvuutta joukkueessa on myös toiseen suuntaan jonkin verran. Heistä mainittakoon joukkueen riveissä alusta asti esiintynyt Teemu ”Lupsu” Lätti, joka on muuton vuoksi poistunut pelaajistosta. Joka tapauksessa joukkueen vahvuus on tällä hetkellä mukavat 2+16 pelaajaa, joten näin kauden alussa tilanne näyttää oikein hyvältä.

 

Varmistuneet pelaajat, PoPS-78:

Karri Aspelund
Hannu Aspelund
Mikko Hallikainen
Teemu Hallikainen
Joonas Jaskari
Jussi Kaimo (mv)
Toni Kukkonen
Jussi Mertanen
Sami Partanen
Turkka Parviainen
Pekka Pohjola (mv)
Ilja Pöyhönen
Jussi Reijonen
Topi Ryynänen
Olli-Pekka Saarinen
Mikko Sokkanen
Pasi Voutilainen
Antti Åke