ENNAKKO: Viikonloppuna edessä kolme ottelua

PoPS-78:n kausi futsalin 2. divisioonassa alkaa kääntyä loppua kohti, sillä jäljellä on enää neljä ottelua. Näistä kolme pelataan viikonloppuna, kun vuorossa on kotiottelu KaDy III:a vastaan lauantaina ja tuplaottelut Jyväskylässä sunnuntaina, kun vastassa ovat samoista sijoituksista kamppailevat Fs Feeniks ja Riemu II Jyväskylässä.

PoPS lähtee tiukkaan viikonloppuun neljän ottelun tappioputkessa, joissa vastassa ovat olleet sarjan kolme kärkijoukkuetta. Viikonloppuna tappioputki on tarkoitus katkaista ja kulku kääntää takaisin voitolliseksi, voittihan PoPS kaikki viikonlopun vastustajat kauden ensimmäisissä kohtaamisissaan. Lopullisen sarjasijoituksen kannaltakin otteluilla on suuri merkitys: varsinkin Riemu II ja miksei vielä Fs Feenikskin tavoittelevat sarjassa PoPS:n hallussa pitämää viidettä sijaa, josta myös JIPPO taistelee tiukasti. Neljän parhaan joukkoon millään joukkueista ei taida enää olla realistisia mahdollisuuksia, mutta viides sija otettaisiin ainakin PoPS:n riveissä avosylin vastaan.

Mikko Vartiainen palaa PoPS:n riveihin.

Viime aikoina hienoisista kokoonpanomurheista kärsinyt PoPS on saanut raavittua kokoon kohtuulliset miehistöt viikonlopun otteluihin. Lauantain ottelu on osoittautumassa ongelmallisemmaksi, kun poissa ovat vakiopoissaolijoiden lisäksi mm. Olli-Pekka Saarinen, Antti Åke, Pasi Voutilainen, Hugo Hyvönen sekä molemmat maalivahdit Mikko Sokkanen ja Elmo Kaasinen. Niinpä kohtalaisia otteita maalinsuulla esittänyt Teemu Hallikainen jatkaa tolppien välissä. Positiivisia uutisiakin pelaajarintamalta kuuluu, sillä lauantain kokoonpanossa esiintyy näillä näkymin pitkästä aikaa Olli Koskeli ja kokonaan uutena miehenä tälle kaudelle Mikko Vartiainen. Vartiainen paikkasi viime keväänäkin muutamassa ottelussa ansiokkaasti poissaoloja, ja häneltä odotetaan hyvää panosta nytkin. Sunnuntaiksi kokoonpanon iskukyky nousee entisestään, kun mukaan Jyväskylään saadaan maalivahti Kaasinen sekä kenttäpelaajista Åke, Hyvönen ja Voutilainen. Niinpä PoPS voi lähteä otteluihin kohtalaisen luottavaisin mielin.

Lauantain ottelu KaDy III:a vastaan on kauden toiseksi viimeinen kotiottelu. Tervetuloa kannustamaan PoPS takaisin voittojen tielle, ottelu vapaa-aikatalolla alkaa klo 13!