ENNAKKO: Sunnuntaina mahdollisuus makeaan revanssiin

PoPS-78 jatkaa otteluitaan futsalin 2 divisioonassa sunnuntaina Joensuu Areenassa, kun vastaan asettuu toistamiseen tällä kaudella Jippo. Ensimmäinen kamppailu reilut kaksi viikkoa sitten päättyi Jipon nuoren joukkueen voittoon lukemin 6-3, joten PoPS:lla on ottelussa paljon näytettävää.

Jippo saapuu otteluun kahden ottelun voittoputkessa, sillä PoPS-voiton jatkoksi joukkue voitti myös sarjajumbo KaDy III:n. Joensuussa pelatussa ottelussa aikaisemmin päivällä jo SC Riverballia vastaan pelannut KaDy III oli aseeton Jippoa vastaan, ja loppulukemat kirjattiin Jipolle lopulta 10-2. Nuori joukkue onkin varmasti saanut rutkasti itseluottamusta hyvin sujuneista viimeisistä otteluistaan.

Itseluottamusta sai myös PoPS-78 sunnuntaina Joutsassa, vaikka tuloksena olikin tappio. Ensimmäistä kertaa sitten kauden avanneen LPK-ottelun PoPS:n peli näytti ensimmäistä 10-minuuttista lukuunottamatta siltä, miltä sen pitäisi aina näyttää. Mikäli PoPS pystyy jatkamaan tasolla, johon se Joutsassa jäi, ei Jipolle ole luvassa helppoa ottelua.

Toni Kukkonen on iskenyt kahdessa viime ottelussa tehot 1+3.

PoPS:n ongelmana on viime vuosina valitettavasti ollut juuri ailahtelevaisuus, joka tosin on hieman tasoittunut tälle kaudelle, sillä murskatappiot ovat loistaneet poissaolollaan. Toisaalta joukkue ei ole vielä Yllätys-ottelua lukuunottamatta onnistunut kääntämään tiukkoja otteluita voitokseen, eikä niukoista tappiosta edelleenkään jaeta pisteitä. Siksi PoPS kaipaakin ottelusta kipeästi lisäpisteitä, ettei se jumittuisi alempaan keskikastiin.

PoPS pääsee otteluun näillä näkymin jopa täydellä 14 miehen kokoonpanolla, kun poissa varmuudella ovat vain Jussi Mertanen, edelleen avausotteluaan armeijakiireiden takia odottava Teemu Lätti sekä Simo Koistinen. Laaja kokoonpano heijastuu toivottavasti joukkueeseen kovina pelihaluina, jalan ei ainakaan pitäisi kenelläkään painaa. Ottelu Joensuu Areenassa alkaa klo 14. Tervetuloa paikalle!