ENNAKKO: Sunnuntaina kauden pisimmälle vierasmatkalle

PoPS-78 saa huomenna vastaansa uuden tuttavuuden, kun joukkue matkustaa Joutsaan pelaamaan paikallista JoSePaa vastaan. Ottelusta on luvassa tiukka vääntö, ovathan joukkueet tasapisteissä tässä vaiheessa kautta, PoPS on tosin pelannut yhden ottelun enemmän. Voitolla molemmilla joukkueilla on kuitenkin hyvä mahdollisuus parannella asemiaan sarjataulukossa.

JoSePa pelaa siis ensimmäistä kauttaan futsalin 2. divisioonassa. Joukkue on aloittanut sarjassa varsin pirteästi, sillä neljän ottelun jälkeen kasassa on seitsemän pistettä kahden voiton ja tasapelin tuomina. Toistaiseksi ainoan tappionsa joukkue kärsi avauskierroksella Varkaudessa Hukka-Pallon vieraana. JoSePan pelaajamateriaalista on Polvijärvelle saakka hiiskunut hyvin vähän tietoa, mutta tiedossa on, että vastassa on nuori ja taitava joukkue. Joutsassa asuu noin 4 900 henkilöä, eli paikkakuntana se on suunnilleen Polvijärven kokoinen, ja kunnassa on eletty jonkinasteista futsal-huumaa, sillä ainakin cup-ottelussa Liikunnan Riemun II-joukkuetta vastaan paikalla oli ollut noin 100 katsojaa. Mikäli vierasottelua SC Riverballia vastaan ei lasketa, on PoPS:n kaikissa vierasotteluissa reilun kahden kauden aikana ollut varovaisen arvion mukaan yhteensä noin 100 katsojaa, joten pelaajille on luvassa mahdollisesti uusi kokemus myös tältä saralta.

Karttuuko joukkueen kuopuksen maalisaldo sunnuntaina?

PoPS lähtee otteluun tämänhetkisen tiedon mukaan täsmälleen kahden kentän vahvuisella miehistöllä. Poissaoloja on siis lukuisia, mutta matkaan lähtee silti nälkäinen PoPS-lauma, ja pisteistä tullaan taistelemaan viimeiseen saakka. Parin hieman hengettömän esityksen jälkeen Yllätys-ottelussa oli jo viitteitä paremmasta, ja kaivattu voitto toivottavasti vapauttaa joukkuetta entistä parempiin suorituksiin. Potentiaalia pelaajistossa on valtavasti, ja huono tuurikin on ajoittain vaivannut joukkuetta. Esimerkiksi 16-vuotias Karri Aspelund (kuvassa) on kolautellut tolppaa useampaankin otteeseen viimeisissä otteluissa, joko nyt uppoaa?

Ottelu Joutsassa alkaa huomenna klo 15. PoPS-leirissä ei odoteta edes vannoutuneimpien kannattajien lähtevän tähän otteluun paikan päälle, joten tunnelmat ottelun jälkeen totutusti välittää johtava polvijärveläinen futsal-sivusto pops78.fi. Pysykää kuulolla!