ENNAKKO: Lauantaina vastassa tappioton LPK

Vuosi 2014 on alkanut PoPS:n osalta erittäin vaikeilla otteluilla, eikä siihen ole luvassa helpotusta lauantainakaan, kun Polvijärvelle saapuu toistaiseksi tappioton Lohikosken Pallokerho.

”Loharit” ovat pelanneet toistaiseksi vain kahdeksan ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä – toinen näistä tuli PoPS:a vastaan Jyväskylässä. Tuossa ottelussa PoPS:lla oli käsissään kaikki voiton avaimet, sillä kymmenen minuuttia ennen loppua PoPS johti vielä maalein 6-2. LPK:n tehokas reikäpaitapyöritys oli kuitenkin liikaa, ja lopulta puoli minuuttia ennen loppua tulleen tasoituksen myötä pisteet tasattiin lukemin 7-7. LPK on muutenkin ollut PoPS:lle mieluinen vastustaja varsinkin kotikentällä, josta tuloksena on molemmilla kerroilla ollut voitto tiukkojen taistelujen jälkeen. Joukkue ei aio tinkiä tästä tälläkään kertaa, vaan aikoo katkaista orastavan tappioputken pikaisesti ja varmistella sarjan viidettä sijaa.

pate

Hyvään vireeseen viime otteluissa äitynyt Pasi Voutilainen tuulettaa maalia viimevuotisessa LPK-ottelussa.

Tyypilliseen keväiseen tapaan PoPS:n miehistössä on jälleen lukuisia poissaoloja. Kautensa jo päättäneiden Markus Salevan ja Valtteri Nykäsen lisäksi poissa ovat ainakin Antti Åke, Olli Koskeli ja Simo Koistinen. Maalivahtitilanne on viime viikonlopun tapaan auki – onkin mahdollista, että maalilla jatkaa yhä Teemu Hallikainen. Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole, vaan maalille saadaan jompi kumpi joukkueen vakiomaalivahdeista. Joka tapauksessa pelaajatilanne on viime viikonloppua parempi, ja jalkeille saadaan yli kahden kentän vahvuinen miehistö. LPK pelaa Ylämyllyllä Yllätystä vastaan klo 13, ja toivottavasti tämä hieman syö puhtia Lohareiden jaloista ja PoPS pääsisi aiheuttamaan heille kauden ensimmäisen tappion – ellei tietysti Yllätys tee sitä ensin. Tervetuloa kannustamaan PoPS voittoon!

 

PoPS-78 – LPK, la 25.1. klo 18, Polvijärven vapaa-aikatalo.