ENNAKKO: Lauantain kotiavauksessa vastassa Ri-Pa

PoPS - RiPa

PoPS-78 avasi kauden erinomaisesti viime sunnuntaina Jyväskylässä. Ensimmäisessä kotiottelussa lauantaina vastus ei ainakaan helpotu yhtään, sillä vastaan asettuu viime vuosina paikkansa sarjan kärkikahinoissa vakiinnuttanut Ristiinan Pallo.

Kuten yllä olevasta mainoksesta voi huomata, ei PoPS:n historia Ri-Paa vastaan ole kummoinen. Itse asiassa se on aivan karmea, sillä Ri-Pa on heilutellut PoPS:n verkkoa yli 11 maalin keskiarvolla PoPS:n jäädessä aina korkeintaan kolmeen maaliin. Viime viikonloppu antoi kuitenkin osviittaa paremmasta, sillä 4vs4 -puolustuspelissä ei kahden ottelun aikana ollut mitään hätää. Alivoimapuolustamista puolestaan on harjoiteltu viikolla, eikä ylivoimapelaaminen muutenkaan ole Polvijärven pienehkössä salissa niin helppoa kuin Jyväskylän suuressa Monitoimitalossa. Näistä lähtökohdista PoPS voikin lähteä luottavaisin mielin kohti ensimmäistä kotiottelua.

Ri-Pa avasi kautensa niin ikään viime viikonloppuna. Ensimmäisessä ottelussaan se kukisti Hukka-Pallon vieraissa lukemin 9-4, joukkueen kapteenin Tuukka Sirviön hääriessä tehomiehenä tehoin 2+2. Kuten kausiennakossakin todettiin, Ri-Pan osalta on turha keskittyä yksittäisiin pelaajiin, sillä joukkueen materiaali on laaja ja tasainen. Joukkuepelin onnistuminen onkin avainasemassa lauantaina, sillä molempien joukkueiden maalivahtipelikin on kunnossa. Ri-Pa:han pelaa lauantaina klo 13 Yllätystä vastaan Ylämyllyllä, mutta se tuskin juuri vaikuttaa joukkueen iskukykyyn. Tule siis katsomaan, kuinka uudistunut PoPS-78 aloittaa kotiottelunsa äärimmäisen kovatasoisessa futsalin 2. divisioonassa. Hieno ottelu on varmasti luvassa!

PoPS-78 – Ri-Pa la 9.11. klo 17, Polvijärven vapaa-aikatalo.
Ottelusta löytyy myös Facebook-tapahtuma.