ENNAKKO: Kausi päätökseen huomenna

PoPS-78 päättää kautensa futsalin 2. divisioonassa huomenna Polvijärvellä, kun vastustajaksi saapuu joutsalainen JoSePa. Ottelu vapaa-aikatalolla käynnistyy klo 17.

Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu Joutsassa meinasi ratketa jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella, kun kotijoukkue takoi uneliasta PoPS:a vastaan neljä maalia. PoPS kuitenkin heräsi taisteluun mukaan ja tuli toisella jaksolla jo tasatilanteeseen 6-6, kunnes JoSePan nimekkäin pelaaja Benno Hanslian upotti kymmenen metrin rangaistuspotkusta lukemat 7-6 kotijoukkueelle.

PoPS:lla on allaan kolme tappiotonta ottelua, joten siinä mielessä otteluun päästään hyvistä asemista. Peliesitykset ovat viime aikoina kuitenkin ailahdelleet erittäin paljon, ja joukkue haluaakin varmasti saada kaudelle hyvän päätöksen. Lopullista sarjasijoitusta on vielä vaikea sanoa, sillä muilla joukkueilla on vielä useita otteluita pelaamatta. Teoriassa sarjasijoitus voi vaihdella välillä 4-8, mutta käytännössä todennäköinen loppusijoitus on viides tai kuudes. Voitto JoSePasta parantaisikin oleellisesti PoPS:n mahdollisuuksia säilyttää tämänhetkinen viides sija.

Pelaajatilanne kauden viimeiseen otteluun lähdettäessä on kohtuullisen hyvä. Mikko Sokkanen nähdään pitkästä aikaa kotijoukkueen maalilla, ja kenttäpelaajiakin saadaan jalkeille yli kahden kentällisen verran. Runkopelaajista Teemu Hallikainen ja Antti Åke ovat Jipon jalkapallojoukkueen harjoitusottelussa Oulussa, eivätkä näin ollen ole mukana tässä ottelussa. Muilta osin joukkue pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Tervetuloa kannustamaan PoPS voittoon kauden viimeisessä ottelussa! Kioski palvelee totutusti.

 

PoPS-78 – JoSePa, la 15.2. klo 17, Polvijärven vapaa-aikatalo.