ENNAKKO: Kauden ensimmäinen paikalliskamppailu huomenna

PoPS-78:n miesten futsal-joukkue jatkaa otteluitaan 2. divisioonassa huomenna, kun Polvijärvelle vieraaksi saapuu sarjajumbo JIPPO. Kyseessä on tosiaan PoPS:n osalta kauden ensimmäinen paikalliskamppailu, joten asetelmat otteluun ovat erittäin mielenkiintoiset.

Jipon kausi on lähtenyt käyntiin varsin kehnosti, sillä kahden ottelun tuloksena on kaksi tappiota maalierolla 4-24. Tulokset eivät kerro koko totuutta joukkueen iskukyvystä, sillä Joensuussa SC Riverballia vastaan joukkue kykeni haastamaan Riverballin aika ajoin varsin tasaväkisesti. Kuulopuheiden mukaan Jyväskylässä Riemua vastaan joukkue puolestaan oli matkassa kahden vaihtomiehen turvin, ja se ei ei Riemun laajaa materiaalia vastaan ole yksinkertaisesti riittävä määrä. JIPPO janoaakin varmasti ottelussa ensimmäisiä pisteitään, eikä PoPS voi missään nimessä tuudittautua uskoon helposta iltapuhteesta.

Jalkapallon edustusjoukkueen pelaajat ovat pari peliä Ykköstä pelannutta Risto Kahelinia lukuunottamatta loistaneet poissaolollaan Jipon kokoonpanosta, mutta mielenkiintoisia pelaajia joukkueessa silti riittää. Kahelinin lisäksi ainakin Antti Kummunmäki ja Antti Korhonen voidaan nostaa esiin unohtamatta maalivahti Aatu Kettusta. Myös mielenkiintoista polvijärveläisväriä löytyy vastustajan kokoonpanosta, kun toissa kaudella kaksi ottelua myös PoPS:n riveissä Kakkosta pelannut Sami Partanen nähtäneen Polvijärvellä Jipon paidassa. Partanen kohtaakin ottelussa useita vanhoja joukkuekavereitaan myös junioriajoilta, joten mielenkiintoisia kohtaamisia myös sillä suunnalla on odotettavissa.

PoPS lähtee otteluun hieman siipirikkoisena, sillä kaikista otteluista toistaiseksi poissaolleiden Pasi Voutilaisen, Teemu Lätin ja Jussi Mertasen lisäksi myös Antti Åke ja Olli-Pekka Saarinen puuttuvat joukkueen kokoonpanosta. Onneksi joukkueen materiaali on tänä vuonna poikkeuksellisen laaja, ja lähemmäs kolmen kentällisen verran pelaajia saadaan tähänkin otteluun mukaan. Toisaalta poissaolot avaavat myös näytönpaikkoja, ja varsinkin juniori-ikäisillä pelaajilla on nyt oiva mahdollisuus testata taitojaan oman ikäluokan parhaimmistoa vastaan. Näistä asetelmista luvassa on äärimmäisen jännittävä ottelu, joten tervetuloa paikalle!

PoPS-78 – JIPPO, ke 13.11. klo 19, Polvijärven vapaa-aikatalo.

 

Jippo kuva

Hyvään vireeseen päässyt Turkka Parviainen saalisti tehot 1+1 Ri-Paa vastaan.