ENNAKKO: Joulutauko ohi – ottelut jatkuvat lauantaina

Reilun kahden viikon mittainen joulutauko päättyy PoPS-78:n osalta lauantaina, kun kevätkauden ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Hukka-Pallo Varkaudesta. Ottelu Polvijärven vapaa-aikatalolla alkaa klo 13.

Hukka-Pallo on ollut PoPS:n tavoin mukana yhteisen sarjan alusta saakka. Kahden kauden aikana joukkueet ovat kilvoitelleet samoista sijoista, ja varsinkin viime vuonna joukkueiden ottelut olivat erittäin tasaisia, päättyen molemmilla kerroilla maalin erolla Hukka-Pallon voittoon. Tällä kaudella Hukka-Pallo on kerännyt vasta seitsemän pistettä, tosin pelattuja otteluitakin on vasta kahdeksan. Tasaisessa keskikastissa muutaman ottelun voittoputkella voi ratkaisevasti nostaa asemiaan, joten keräämällä lauantain kahdesta ottelusta (PoPS:n lisäksi Yllätys Ylämyllyllä) kuusi pistettä paranisi joukkueen sarjasijoitus huomattavasti.

Tappioon päättyneen jouluderbyn myötä PoPS voi käytännössä unohtaa sijoitukset kolmen parhaan joukossa, sen verran kauas kolmen kärki on päässyt karkaamaan. Neljäs sija on kuitenkin vielä täysin omissa käsissä, ja se olisikin selvästi PoPS:n paras sijoitus lyhyen sarjahistorian aikana, ja siihen joukkue voisi olla erittäin tyytyväinen.

PoPS:n riveistä puuttuu lauantaina ainakin pelikieltoa kärsivä Antti Åke, muuten pelaajatilanne on kohtalaisen avoin. Viime vuonna kevätkauden kuusi ottelua toivat kuusi tappiota, joten sillä osastolla löytyy huomattavasti petrattavaa. Tervetuloa kannustamaan PoPS kevätkauden avausvoittoon heti ensimmäisessä ottelussa!

PoPS-78 – Hukka-Pallo la 4.1. klo 13, Polvijärven vapaa-aikatalo.