Ei tuliaisia Jyväskylästä – väsynyt PoPS pisteittä kotimatkalle

PoPS pelasi sunnuntaina Jyväskylässä kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa PoPS jaksoi vielä taistella kohtalaisen hyvin, mutta toisen ottelun toisella jaksolla joukkue väsyi täysin. Niinpä kotiin palattiin kahden tappion kera, kun LPK voitti PoPS:n lukemin 6-3 ja Feeniks 9-0.

Edellinen ottelu Riemu/2:sta vastaan oli nostanut joukkueen itseluottamusta selvästi. Siitä huolimatta LPK:ta vastaan PoPS ei saanut varsinkaan hyökkäyspeliään ollenkaan toimimaan, vaan peli meni lähinnä pitkän pallon roiskimiseksi. Siitä huolimatta puoliajalle siirryttiin PoPS:n johtaessa 2-1, kun Karri Aspelund maalasi upean yksilösuorituksen päätteeksi ja Mikko Hallikainen jakson viimeisellä sekunnilla Pekka Pohjolan loistavasta avauksesta.

Toinen jakso jatkui LPK:n hallinnassa, ja pikku hiljaa joukkue hivuttautui PoPS:n ohi ja lopulta voittoon lukemin 6-3. Mikko Hallikainen vastasi PoPS:n maalista toisella jaksolla. Ottelusta jäi kaikesta huolimatta maku, että se olisi ollut voitettavissa rohkeammalla pelillä ja parempana päivänä, mutta tällä kertaa LPK ansaitsi voittonsa.

Toinen ottelu Feeniksiä vastaan osoittautui juuri niin vaikeaksi kuin ennakkoon kuviteltiin. Ensimmäisellä jaksolla Feeniksin kehnohko viimeistely ja PoPS:n kohtalainen puolustuspeli pitivät numerot vielä 2-0:ssa, mutta toisella jaksolla PoPS:n puolustuksesta tehtiin reikäjuustoa. Loppulukemat 9-0 täysin ansaitusti Feeniksille, ja ensimmäistä kertaa koskaan PoPS ei saanut aikaiseksi maalin maalia. Ennätysmäiset 15-1 tappiolukemat viime keväältä sentään jäivät vielä kauaksi.

PoPS pelaa vielä yhden ottelun ennen joulua: 12.12. Polvijärvelle saapuu JKV. Toivotaan, että PoPS:n voittotili aukeaa tuolloin!

LPK – PoPS-78 6-3 (1-2)