Cup-juna pysähtyi – SC Riverball selvästi parempi

PoPS pelasi tiistaina Futsal Cupin 2. kierroksen ottelun Ykkösessä pelaavaa SC Riverballia vastaan. PoPS oli ottelussa altavastaajana läpi ottelun, ja lukemat kirjattin lopulta Riverballin hyväksi lukemin 10-2 (4-0).

PoPS joutui otteluun varsin vaikeista lähtökohdista, sillä sarjan alkuun on vielä yli kuukausi, eikä joukkue ole juuri päättyneen jalkapallokauden vuoksi ehtinyt pitämään juurikaan harjoituksia. Vaikka ei Riverballinkaan peli ollut missään nimessä valmiin oloista, oli joukkue huomattavasti PoPS:a edellä kaikessa tekemisessä. Siitä huolimatta suurin osa Riverballin maaleista syntyi PoPS-pelaajien henkilökohtaisista virheistä, ja paremmalla joukkuepelillä ottelusta olisi voinut muodostua huomattavasti tasaisempi.

PoPS-maaleista vastasivat Olli-Pekka Saarinen ja Jussi Reijonenjoka pelasi ensimmäisen ottelunsa PoPS-paidassa. Nyt joukkue jatkaa harjoitteluaan kohti kauden avausta, jolloin joukkue on toivottavasti huomattavasti valmiimpi pelaamaan. Alustava sarjaohjelma on julkaistu, ja se vahvistetaan seuraavien kahden viikon aikana.

 

PoPS:n kokoonpano:

Karri Aspelund
Teemu Hallikainen
Mikko Hallikainen
Joonas Jaskari
Toni Kukkonen
Jussi Mertanen
Sami Partanen
Pekka Pohjola
Jussi Reijonen
Topi Ryynänen
Olli-Pekka Saarinen
Mikko Sokkanen