Syksyn viimeisestä turnauksesta saldona kaksi pistettä

PoPS päätti pirteästi sujuneen syyskauden hieman vaisumpaan esitykseen eilen Kontiolahdella. Tarjolla olisi ollut neljäkin pistettä, mutta tällä kertaa tuliaisina oli kaksi. Ensimmäinen ottelu Tuupovaaran Dynamoa vastaan päättyi tappioon lukemin 3-2 ja toinen ottelu Lehmo Balls II:sta vastaan voittoon maalein 6-1.

PoPS hallitsi ensimmäisen ottelun alkua Dynamoa vastaan melko selvästi, ja loi puolenkymmentä hyvää maalipaikkaa jo alkuminuuttien aikana. Viimeistely valitettavasti ontui, eikä ensimmäisessä erässä maalinteossa onnistunut kuin Dynamo, joka iski erän lopussa kaksi kertaa lähietäisyydeltä. PoPS onnistui kavennuksessa heti toisen erän alussa, mutta valitettavasti Dynamo kuittasi maalin heti seuraavassa vaihdossa. PoPS nousi vielä kolmannen erän alussa maalin päähän, mutta hyvästä viimeisestä erästä huolimatta lisämaaleja ei enää nähty. Näinpä pisteet lähtivät Dynamon matkaan maalein 3-2.

Toisessa ottelussa PoPS sai vastaansa sarjassa toistaiseksi voitoitta olevan Lehmo Balls II:sen. PoPS siirtyi reilun viiden minuutin kohdalla jo kahden maalin johtoon kunnes LeBa sai kuparisen rikki PoPS:n huolimattoman puolustuksen seurauksena. PoPS kuitenkin kuittasi maalin nopeasti, ja takoi ottelussa kaikkiaan kuusi maalia vieden selvän voiton. LeBalla oli ottelussa ongelmia etenkin avauspelinsä kanssa, sillä suuri osa avauksista jäi PoPS:n pelaajien mailoihin.

Ensimmäinen sarjakierros on pelattu, ja PoPS keikkuu sarjassa mukavasti kärkikahinoissa. Saldona kahdeksasta ottelusta on ollut viisi voittoa ja kolme tappiota. Kaikki tappiot ovat jättäneet hieman jossiteltavaa, joten kevätkierrokselle jää sopivasti hampaankoloon.

PoPS-78 – TDy 2-3 (0-2, 1-1, 1-0)