Nousukamppailu tiivistyy – Polvijärveltä kaksi pistettä

PoPS kohtasi Polvijärvellä KLC:n isännöimässä turnauksessa Lieksan Innon ja Rdc Factorin. Ensimmäinen ottelukierros joukkueita vastaan oli tuottanut PoPS:lle vain yhden pisteen, joten turnaus tiedettiin ennakolta haastavaksi. PoPS joutuikin nöyrtymään ensimmäisessä ottelussa Intoa vastaan, mutta otti Rdc Factorista erittäin tärkeän voiton.

Uusissa, mustissa kakkospaidoissa pelannut PoPS avasi ottelun Intoa vastaan vahvasti, ja ensimmäisessä erässä joukkue johti parhaimmillaan jo 3-0. Toinen erä alkoi kuitenkin varsin synkissä merkeissä, ja hetken päästä Into johti ottelua jo 4-3. Taivas synkkeni entisestään, kun Into siirtyi alivoimalla jo kahden maalin johtoon. Äärimmäisen kummallisessa ja virheiden sävyttämässä ottelussa tämäkään ei vielä ratkaissut mitään, vaan PoPS siirtyi hetken päästä jo 6-5 -johtoon. Lopulta Into kuitenkin kampesi edelle, ja kahdella tyhjiin tehdyllä maalilla joukkue korjasi pisteet maalein 10-7. Näin ottelut Intoa vastaan tuottivat PoPS:lle yhteensä pyöreät nolla pistettä.

Toiseen otteluun Factoria vastaan PoPS:n oli parannettava otteitaan, sillä vastustaja tiedettiin erittäin vahvaksi. Lopputuloksena olikin ehkä kauden kovatasoisin ottelu, jossa PoPS pystyi kampeamaan voiton maalein 4-3. Joukkuetta mitattiin viimeisten minuuttien aikana toden teolla, sillä ensin Rdc Factor pyöritti pitkälti toista minuuttia siirretyn rangaistuksen turvin, jonka jälkeen täytyi kestää kahden minuutin alivoima ja vielä päälle parisen minuuttia 6-5 -pyöritystä. Niin vain maali säilyi koskemattomana, ja PoPS korjasi pisteet kotiin.

PoPS jatkaa edelleen sarjakärjessä, tällä kertaa tasapisteissä TDy:n kanssa. Sarjaa on jäljellä vielä kaksi turnausta. Seuraavassa turnauksessa 10.3. PoPS kohtaa LeBan ja SBS Karkeimman, ja viimeisessä, hyvin todennäköisesti ratkaisevassa turnauksessa juuri TDy:n sekä Kuntokerhon.

Lieksan Into – PoPS-78 10-7 (1-3, 4-3, 5-1)