Kausi alkoi tasapelillä FC Pogostaa vastaan

JoPS/PoPS-78 avasi tänään kautensa Viitosessa pelaamalla Joensuun Koillispuiston tekonurmella ilomantsilaista FC Pogostaa vastaan. Pelistä syntyi tasainen vääntö, jossa maalipaikkoja oli runsaasti molemmilla joukkueilla, mutta maaleja syntyi ottelussa vain kaksi, ja nämäkin ensimmäisellä puoliajalla.

Ensimmäinen maali syntyi pelin alkuvaiheessa, kun Pogostan hyökkääjä karvasi pallon pois JoPS/PoPS-78:n topparilta, ja siirsi pallon ohi maalivahdin. Jokunen aika myöhemmin JoPS/PoPS tasoitti tilanteen kulmapotkusta, kun Juuso Valkama pääsi tökkäämään pallon maaliin. Toisella puoliajalla maaleja ei enää syntynyt, ja niinpä ottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

Seuraavan kerran JoPS/PoPS-78 pelaa ensi sunnuntaina LehPa/2:sta vastaan niin ikään Koillispuiston tekonurmella.

JoPS/PoPS-78 – FC Pogosta 1-1 (1-1)