Vuoden viimeisestä turnauksesta kolme pistettä

PoPS pelasi kauden viimeisen turnauksensa salibandyn 5. divisioonassa lauantaina Kontiolahdella. Vastassa olivat RDc Factor sekä SBS Jekku.

Ensimmäinen ottelu RDc:tä vastaan käynnistyi PoPS:n hallinnalla, mutta lukuisista paikoista huolimatta ensimmäinen erä tuotti vain yhden maalin. Toisessa erässä RDC otti ottelun hallinnan, ja iskikin erässä kaikkiaan kolme maalia. Viimeiseen erään lähdettiin siis PoPS:n kahden maalin takaa-ajoasemasta. PoPS tulierän puolivälissä maalin päähän, mutta tasoitusta saatiin odottaa aina erän toiseksi viimeiselle minuutille saakka. Välittömästi tasoitusmaalin jälkeen, ajassa 43.48, RDc nousi uudelleen johtoon. PoPS ei vieläkään suostunut luovuttamaan, vaan Mikko Hallikaisen kantti karmean lihamuurin takaa löysi tiensä RDc:n maaliin vain seitsemän sekuntia ennen loppua. Näin ottelusta kenttätapahtumiin nähden oikeutettu tasatulos.

Toinen ottelu Jekkua vastaan sujui alusta loppuun asti PoPS:n hallinnassa. Parhaimmillaan PoPS johti ottelua jo 7-0 viitisen minuuttia ennen loppua, mutta seuran ensimmäinen nollapeli salibandysarjoissa jäi vielä odottamaan itseään, kun Jekku onnistui viimeisten minuuttien aikana kahdesti. Myös PoPS iski vielä lopussa yhden maalin, ja näin pisteet matkasivat Polvijärvelle maalein 8-2.

Turnauksen jälkeen PoPS nousi sarjassa kärkeen paremman maalieron turvin ennen Tuupovaaran Dynamoa. Sarjan kärki on kuitenkin erittäin tasainen, sillä kuusi joukkuetta on kahden pisteen sisällä. Seuraava turnaus pelataan 7.1. Outokummussa.

RDc Factor – PoPS-78 4-4 (0-1, 3-0, 1-3)