Tappio LehPa/2:lle

JoPS/PoPS-78 pelasi sunnuntai-iltana Koillispuiston tekonurmella Lehmon Pallon kakkosjoukkuetta vastaan. Vastustaja osoittautui oletetun kovaksi. Yhdistelmäjoukkue ei meinannut saada peliään kunnolla käyntiin, kun taas LehPa/2 lähti pelaamaan heti alusta alkaen kovasti. Ensimmäisen 20 minuutin sisällä pallo löytyikin jo kolmesti JoPS/PoPS-78:n maalista. Sen jälkeen ensimmäinen puoliaika jatkui tasaisemmissa merkeissä.

Toiselle puoliajalle JoPS/PoPS-78 pystyi hieman kiristämään tahtiaan, ja peli muuttui tasaiseksi vääntämiseksi keskikentällä. Kumpikaan joukkueista päässyt juhlimaan maalintekopaikoilla. Tätä tasaista vääntöä kesti melkein koko puoliajan verran, mutta viimeisellä kymmenminuuttisella Lehpa pääsi siirtämään pallon kahteen otteeseen maaliin huolimattoman puolustuspelaamisen myötä. Niinpä loppulukemiksi vihellettiin 0-5.

Lehpa oli parempi joukkue, ja se onnistui hyödyntämään käytännössä kaikki maalintekopaikkansa. Yhdistelmäjoukkue ei ollut hyökkäyspäässä terävimmillään eikä koko pelin aikana syntynytkään kovinkaan montaa maalipaikkaa. Seuraavan kerran JoPS/PoPS-78 metsästää pisteitä perjantaina Juuassa JuPS:a vastaan.

JoPS/PoPS-78 – LehPa 0-5 (0-3)