Salibandykausi käyntiin lauantaina Polvijärvellä – harjoituskauden tulokset lupaavia

PoPS-78 pelaa lauantaina seurahistorian ensimmäiset ottelut salibandyn puolella. Joukkue pääsee heti tuttuun saliin, kun paikallisvastustaja KLC isännöi ensimmäistä turnausta Polvijärvellä. PoPS pelaa ottelunsa klo 15 ja 18.

PoPS aloitti harjoittelun kohti uutta kautta ja lajia elokuun lopulla. Vaikka harjoituksia ei ole ollut määrällisesti paljon, on niiden taso ollut positiivinen yllätys. Pari vuotta liian kovassa seurassa futsalia pelanneen joukkueen riveistä on paistanut jälleen aito innostus, jollaista nähtiin viimeksi futsal-taipaleen ensimmäisinä vuosina. Kun lisäksi harjoituskausi on tuonut jo peräti kaksi voittoa, ovat odotukset uuteen kauteen maltillisen odottavaiset.

PoPS on tosiaan pelannut harjoituskaudella kaikkiaan viisi harjoitusottelua. KLC:tä vastaan on pelattu kaksi kertaa, joista ensimmäinen päättyi PoPS:n voittoon lukemin 8-5 ja jälkimmäisen vei KLC maalein 10-8. Sen lisäksi joukkue kävi Outokummussa harjoitusturnauksessa, josta saaliina oli voitto saman sarjan SBS Spiritistä, tasapeli 4. divisioonan OuPan kanssa sekä tappio OuPan kakkosjoukkueelle. Kaikki ottelut ovat joka tapauksessa olleet varsin tasaisia, ja luultavasti sarjavastustajista sieltä pahimmasta päästä.

PoPS:n riveissä on futsalin puolelta tuttuja pelimiehiä, joiden lisäksi joukkue on vahvistunut muutamalla uudella pelaajalla. KLC-taustaisia pelaajia ovat Markku Leskinen ja Mikko Mertanen, joiden lisäksi joukkueeseen ovat tulleet Antti ”Supsi” Romppainen sekä viimeisimpänä mukaan liittynyt Aapo Makkonen. Maalivahtina joukkueella toimii ensisijaisesti Ilja Pöyhönen. Joukkueen valmennusvastuun jakavat Mikko Hallikainen ja Jussi Mertanen.

PoPS avaa siis kautensa lauantaina klo 15. Vastustaja on SBS Karkein, josta ei ole harmaintakaan aavistusta, kuten ei valtaosasta muistakaan joukkueista. Toisessa ottelussa kohdataan OuPa II, jota vastaan päästään heti yrittämään revanssia. Tervetuloa paikalle!

 

5. divisioonan avausottelut, la 8.10., Polvijärven vapaa-aikatalo

15:00 PoPS-78 – SBS Karkein
18:00 PoPS-78 – OuPa II

Otteluohjelma

 

Pelaajat:

1 Ilja Pöyhönen (mv)
5 Pasi Voutilainen
8 Mikko Mertanen
9 Teemu Hallikainen (C)
10 Antti Åke
15 Mikko Hallikainen
17 Markku Leskinen
21 Jussi Mertanen
23 Karri Aspelund
29 Markus Saleva
44 Antti Romppainen
69 Aapo Makkonen
78 Toni Kukkonen (A)
Mikko Sokkanen
Erno Pennanen
Joonas Jaskari

 

Valmennus ja taustat:

Mikko Hallikainen (valmentaja)
Jussi Mertanen (valmentaja)
Teemu Hallikainen (joukkueenjohtaja, yhteyshenkilö)