Salibandykausi alkaa lauantaina – PoPS-78 mukana ainoana polvijärveläisenä joukkueena

PoPS:n kausi salibandyn 4. divisioonassa käynnistyy tämän viikon lauantaina 24.9. Joensuussa Raatekankaan Liikuntakeskuksella. Kauden avausturnauksessa vastassa on klo 15 JekkuPatteri ja klo 18 HeKi.

Viime kauden päätteeksi PoPS sijoittui 4. divisioonassa alkulohkonsa seitsemästä joukkueesta viidenneksi. Näin ollen Popsin tie jatkui 7 joukkueen alemmassa jatkosarjassa, jossa joukkue sijoittui toiseksi. Tarkemmat tilastot löytyvät täältä.

Tällä kaudella 4. divisioonan Pohjois-Karjalan lohkossa on mukana yhteensä kymmenen joukkuetta ja mukana on ainoastaan yksi polvijärveläinen joukkue, PoPS-78. KLC Polvijärvi ei nimittäin saanut kasaan täksi kaudeksi joukkuetta. Sen myötä Popsin oransseissa paidoissa nähdään entisiä KLC pelaajia, kun Petri Kuronen, Lauri Kuronen, Joonas Turunen, Niko Manninen ja Saku Kummunmäki vaihtoivat seuraa. Viime kauden päätteeksi muutama pelaaja on lopettanut, mutta kasassa on edelleen hyvä määrä pelaajia uusien tulokkaiden myötä. Joukkue on harjoitellut Ylämyllyllä yhdessä JekkuPatterin kanssa.

PoPS-78 järjestää kotiturnauksen Polvijärven Vaparilla 6.11.2022.

Tarkempaan otteluohjelmaan ja sarjan tulospalveluun pääset käsiksi tästä.