Salibandykaudelle loistava startti – täydet pisteet ensimmäisestä turnauksesta

PoPS-78 avasi kauden salibandyn 4. divisioonassa voitokkaasti. Ensimmäisessä ottelussa kaatui tiukkojen vaiheiden jälkeen FB JoBa ja toisessa Josba II.

Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat kaksi sarjanvaihtajaa, nousijajoukkue PoPS sekä 3. divisioonasta viime kauden päätteeksi pudonnut FB JoPa. Vähämaalisessa ottelussa tuurikin oli hieman PoPS:n puolella, sillä tolpat ja ylärima kilisivät PoPS:n päädyssä ainakin puolenkymmentä kertaa. Myös PoPS:n maalilla huippuottelun pelannut Keijo Heikkinen otti useita loistavia torjuntoja. Ottelussa edettiin JoPan komennossa aina viimeiselle viidelle minuutille, kunnes kaikki PoPS:n maalit ottelussa tehnyt Mikko Hallikainen iski kaksi kertaa reilun minuutin sisään. PoPS joutui viime hetkillä vielä alivoimalle, ja JoPa pääsi pyörittämään peliä kuudella neljää vastaan. PoPS kesti kuitenkin vastustajan maalintekoyritykset, ja nappasi näin heti avausottelusta täydet pisteet.

Toisessa ottelussa junioripitoinen Josba II jäi täysin PoPS:n kynsiin. Erittäin runsasmaalinen ottelu päättyi lopulta PoPS:n voittoon maalein 14-3, eniten pisteillä tässä ottelussa mässäili PoPS:n ykkösketju Mikko Hallikainen (2+5) – Niko Tiilikainen (3+2) – Antti Romppainen (4+2). Kaikkiaan yhdeksän PoPS:n pelaajaa pääsi ottelussa pisteiden makuun.

PoPS on ensimmäisen turnauksen jälkeen yksi kolmesta puhtaalla pelillä olevasta joukkueesta, ja tällä hetkellä maalieron turvin sarjakärjessä. Seuraava turnaus pelataan su 21.10. Kontiolahdella, jolloin PoPS saa vastaansa niinikään puhtaalla pelillä olevan ToU:n sekä paikallisvastustaja OuPan.

FB JoPa – PoPS-78 3-4 (1-0, 1-2, 1-2)