PoPS:lle jälleen neljä pistettä – SARJAKÄRKEEN!

PoPS jatkaa erittäin vahvoja otteitaan salibandyn 5. divisioonassa. Eilen Liikuntakeskus Energyllä pelatussa turnauksessa kaatuivat Kuntokerho maalein 7-5 ja  Coach Team II maalein 9-3. PoPS siirtyi ensimmäistä kertaa sarjan kärkeen, kun pelaamatta on vielä neljä ottelua.

Ensimmäinen ottelu Kuntokerhoa vastaan tiedettiin ennakolta tiukaksi, ja sellainen siitä muodostuikin. Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui toisen erän keskimmäinen viisiminuuttinen: Kuntokerho karkasi ensin kahden maalin johtoon, mutta PoPS nousi vajaassa minuutissa ensin rinnalle ja muutaman minuutin jälkeen ohi. Kuntokerho nousi ottelussa vielä maalin päähän lukemiin 6-5, mutta Mikko Hallikainen viimeisteli loppulukemat tyhjiin minuutti ennen loppua. Näin PoPS:lle tärkeä 7-5 -voitto.

Toiseen otteluun Coach Teamia vastaan lähdettiin maksamaan kalavelkoja, sillä juukalaiset voittivat ensimmäinen keskinäisen kamppailun Juuassa lokakuussa. Loppukauden ilman edustusjoukkueen apuja pelaava Coach Team II oli matkassa kahden vaihtomiehen voimin, eikä pystynyt millään vastaamaan PoPS:lle päivän toisessa ottelussaan. Kauden ehkäpä heikkotasoisin ottelu ei sytyttänyt PoPS:iakaan pelaamaan, mutta tuloksena kuitenkin selvä voitto maalein 9-3.

PoPS on löytänyt kahdessa edellisturnauksessa toimivan sapluunan, joka on tällä hetkellä kova pala purtavaksi muille joukkueille. Eilen pisteiden teossa kunnostautuivat erityisesti Mikko Hallikainen (4+8) sekä Antti Romppainen (7+1), jonka pallokosketuksista joka toinen löytää tiensä verkon perukoille. Tehoja nähtiin toki myös muilta, ja niin Markus Saleva kuin Joonas Jaskarikin avasivat pistetilinsä.

Seuraavassa turnauksessa PoPS kohtaa arkkivihollisensa KLC:n sekä sarjakakkoseksi pudonneen SBS Spiritin. Juuri herkullisempia otteluita ei tähän saumaan voisi olla tarjolla, joten jännitettävää riittää 11.3. Liikuntakeskus Energyllä.

Kuntokerho – PoPS-78 5-7 (3-2, 1-3, 1-2)