PoPS luopuu huomisesta 4. divisioonan turnauksesta

PoPS-78:n 4. divisioonan salibandyjoukkue on päättänyt luovuttaa huomiset ottelunsa salibandyn 4. divisioonassa. Alueellinen koordinaatioryhmä antoi eilen suosituksen, ettei Joensuussa järjestettäisi aikuisten ryhmäliikuntaa. Joensuussa harjoitteleva PoPS ei tämän vuoksi voi järjestää yhteisharjoituksia Spartakin kanssa, kunnes suositus puretaan.

Salibandyliiton linjauksen mukaisesti huominen turnaus Tohmajärvellä voitaisiin kuitenkin pelata normaalisti, koska pelipaikkana on Joensuun sijaan Tohmajärvi. Meidän ymmärrykseemme ei sovi, että voisimme pelata huomenna joensuulaista joukkuetta vastaan, mutta maanantain harjoitukset toista joensuulaisseuraa vastaan sen sijaan jouduttaisiin perumaan. Lisäksi on yleisesti tiedossa, että valtaosa sarjan pelaajista asuu Joensuussa tai lähiseuduilla, joten matkustaminen Tohmajärvelle tuskin vähentää koronan leviämisen riskiä verrattuna Joensuussa pelaamiseen.

Turnaukselle löytyisi varmasti keväältä uusi pelipäivä, mikäli se haluttaisiin siirtää. PoPS-78 haluaa omalta osaltaan kantaa vastuunsa koronan vastaisessa taistelussa, eikä siksi lähde pelaamaan huomenna Tohmajärvelle.