PoPS-78:n peli sekaisin – FC Pogosta nöyryytti lukemin 0-4

Jalkapallon sarjapelit Polvijärvellä ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana olleet harvinaisuus. Torstaina 15.5. Polvijärven hiekkakenttä oli poikkeuksellisen hyvässä kunnossa, kun PoPS-78:n vieraaksi matkasi ilomantsilainen FC Pogosta. Edellisenä vuonna PoPS joutui nöyrtymään kotikentällään vajaamiehiselle Pogostalle, ja tarina ei juuri kaunistunut tänä vuonna.

PoPS lähti otteluun aimmasta poikkeavalla ryhmityksellä, ja koko pelin ajan kentällä näkyikin hienoinen sekasorto. Roolitus ei ollut onnistunut, ja luvalla sanoen Popsin pelaajat olivat lähes poikkeuksetta järkyttävän vaisuja ja uneliaita. Ero kauden avauspeliin nähden olikin valtava: kauden avauksessa pelaajat tiesivät mitä kentällä tulee tehdä, mutta eilen asiasta ei ollut harmainta aavistustakaan.

Sen enempää pelin sisältöön menemättä on todettava, että FC Pogosta esiintyi kentällä ilman vaihtomiehiä ryhdikkäästi. Ryhditön PoPS taipui ilomantsilaisille neljällä maalilla. PoPS ei päässyt pelissä kovinkaan hyviin maalintekopaikkoihin, joten kauden maalitili on edelleen avaamatta.

PoPS palaa pelikentille perjantaina 23.5. Nurmeksessa, ja toivottavasti silloin nähdään hyvällä peli-ilmeellä taisteleva PoPS. Ennen sitä on edessä kahdet harjoitukset, peiliin tuijjottamista ja syvää keskittymistä FC Nurmes -otteluun.

 

PoPS-78    FC Pogosta   0-4 (0-2)

 

PoPS-78: Jouni Karhunen (mv), Simo Koistinen, Toni Kukkonen (c), Petri Jolkkonen, Markus Saleva, Teppo Sormunen, Hannu Aspelund, Aleksi Lappalainen, Hugo Hyvönen, Miikka Hartikainen, Karri Aspelund, Toni Karhunen, Jani Tanskanen, Jyrki Nousiainen, Joona Hyvärinen, Joni Naumanen

 

PÖYTÄKIRJA