Nousukarsinnat odottavat – kotiturnauksesta kaksi pistettä (sisältää kuvagallerian)

Kuva: Esa Juntunen

PoPS taisteli sunnuntaina 5. divisioonan voitosta ja suorasta noususta 4. divisioonaan Polvijärven kotiturnauksessaan. Ensimmäisen ottelun tappio vesitti kuitenkin haaveet suorasta noususta, eikä lopulta molempienkaan otteluiden voitto olisi käytännössä riittänyt. Näin PoPS jatkaa kauttaan vielä yhden ottelun verran.

Ensimmäisessä ottelussa kohdattu Tuupovaaran Dynamo tiedettiin ennakolta kovaksi vastustajaksi, ja sitä se myös oli. Lopulta lukemiin 9-6 päättyneessä ottelussa TDy oli koko ajan hieman niskan päällä, vaikka PoPS johti ottelua alussa pariin otteeseen ja nousi vielä lopussa tilanteeseen 7-6. Tämä ei kuitenkaan riittänyt loppuun saakka, ja näin TDy:stä tuli ainoa joukkue, jota PoPS ei sarjassa pystynyt voittamaan.

Toiseen otteluun lähdettäessä oli jo selvää, että PoPS ei tule sarjaa voittamaan. Tappiolla se olisi jäänyt sarjassa kolmanneksi, joka sekin olisi riittänyt nousukarsintoihin. PoPS pelasi erittäin nihkeän ottelun ja voitti sarjan jumboksi jääneen LeBa-96 II:sen vaivoin maalein 4-3. Tämä tiesi sitä, että PoPS varmisti sarjassa toisen sijan.

PoPS karsii noususta 4. divisioonaan lauantaina Liikuntakeskus Energyllä, jossa vastassa on 4. divisioonan toiseksi viimeiseksi sijoittunut Tohmajärven Urheilijat. Ottelu käynnistyy klo 13:15.

TDy – PoPS-78 9-6

Mikko Hallikainen 3+1
Jussi Mertanen 1+1
Antti Romppainen 1+1
Mikko Sokkanen 1+0
Mikko Mertanen 0+1
Markku Leskinen 0+1

 

LeBa-96 II – PoPS-78 3-4

Antti Romppainen 2+1
Mikko Hallikainen 0+3
Mikko Mertanen 1+0
Teemu Hallikainen 1+0

 

 

Lopullinen sarjataulukko:

taulukko 20160406

 

Kuvagalleria (kiitokset Esa Juntuselle kuvista!)