Lauantaina 16.3. kauden päättävä kotiturnaus uudistuneella Vaparilla

PoPS-78:n salibandyjoukkue on ollut koko kauden ajan yksi sarjan kärkijoukkueista. Loppukauden heikommat esitykset ovat kuitenkin tiputtaneet joukkueen lohkonsa kolmanneksi ennen ratkaisevaa viimeistä turnausta.

Sarjataulukko ennen kotiturnausta.

Sarjan kärjessä on viime vuonnakin 4. divisioonan lohkonsa voittanut FC Pogosta. Polvijärveläisten edellä yhdellä pisteellä on myös Pyhäselän Urheilijat. PyU:lla on tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Popsilla.

PoPS-78:n viimeinen ottelu pelataan la 16.3. klo 10.00 Polvijärven uudistuneella Vaparin massapinnalla. Vastaan astelee juuri PyU, joten ottelusta on odotettavissa tiukka vääntö.

PyU pelaa toisen pelinsä PaLaa vastaan. Mikäli PoPS-78 voittaa PyU:n ja PyU häviää PaLalle, nousee PoPS sarjakarsijan paikalle. Popsin voittaessa ja PyU:n pelatessa tasan Palaa vastaan, nousee PoPS tasapisteissä karsijan paikalle, sillä keskinäisten ottelujen pisteet ratkaisevat.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan PoPS-78 voittoon pyhäselkäläisistä! LA 16.3. klo 10.00 Vaparilla. Kioski palvelee janoisia ja nälkäisiä paikan päällä!

Tarkemmat tilastot, sarjataulukko ja otteluohjelma löytyvät täältä.