Kausi puolivälissä – JoPS yj voittamaton!

”Niin ei olla voitettu!”, kommentoi kapteeni Toni Kukkonen yhdistelmäjoukkueen kautta. Pelillisesti kausi lähti liikkeelle kahdella tasaisella ottelulla AFC Keltikiä ja FC Nurmesta vastaan, mutta sen jälkeen Jopsin, Popsin ja Ylyn yhteisjoukkueen peli oli neljässä seuraavassa ottelussa pahasti hakusessa. Tuloksena rökäletappiot LehPa/3:lle, Niemulle ja Jupsille sekä muuten vaan huono peli FC Pogostaa vastaan.

Nyt kaksi viimeisintä ottelua LehPa/2:a ja Hurttia vastaan on taas ollut hyvää tekemistä. Vaikka voiton tai tasapelin avaimia on suorastaan tarjottu, on JoPS yj onnistunut häviämään ottelut. Lehpaa vastaan pelattu ottelu oli JoPS yj:n hallussa hyvin ja joukkue johtikin ottelua 1-2 reilun 70 minuutin ajan. Joukkueen kaikki vaihtomiehet (4 kpl) kuitenkin loukkaantuivat pelin tiimellyksissä ja viimeiset 20 minuuttia oli taistelua väsymystä vastaan, kun vaihtomiehiä pursuava Lehpa pääsi hallitsemaan peliä suvereenisti. 76. minuutilla Lehpa tasoittikin tilanteen ja pitkään näytti, että peli tulee päättymään tasan. Lisäajalla saadun vapaapotkun myötä Lehpa onnistui kuitenkin puskemaan pallon JoPS yj:n maaliin. Tuloksena katkeraakin katkerampi tappio!

Myös tämän päiväinen peli Hurttia vastaan oli tasainen. JoPS yj siirtyi johtoon 25 minuutin kohdalla Aleksi Lappalaisen maalilla, mutta vastustaja onnistui tasoittamaan ottelun 40 peliminuutin kohdalla laukomalla pallon yläkulmaan. Voittomaalin Hurtta-pelaaja puski hieman onnekkaasti maaliin 73 peliminuutin kohdalla. JoPS yj:llä oli monta maalipaikkaa ja ehkä maukkain paikka, joka oli ehkä maalikin, oli Tatu Metsätiellä. Metsätie laukoi rankkarialueelta ilmapallon kovasti yläriman sisäpuolelle, ja pallo kävi todennäköisesti maaliviivan sisäpuolella, mutta kimposi maasta maalin ulkopuolelle. Tuomarit eivät pystyneet näkemään tilannetta eivätkä näin ollen hyväksyneet maalia.

Puolikas kausi on nyt takana, ja mikä positiivista, tuloksellisesti huonommin ei kausi olisi voinut mennä, joten pisteiden valossa huonompaa syyskautta ei voi tulla. Joukkueen tekeminen ei kuitenkaan ole ollut niin huonoa kuin tulokset ovat osoittaneet. Kesätauolla joukkue harjoitteleekin voittamista!