JoPS/PoPS-78 tappioputkessa

JoPS/PoPS-78 pelasi sunnuntaina 14.6. Joensuussa Koillispuiston tekonurmella FC Nurmesta vastaan. Ottelusta ei pysty vielä tässä vaiheessakaan paljoa kertomaan, mutta 0-9 lukemat kertokoon puolestaan kotijoukkueen suorituksesta. FC Nurmes oli parempi, ja JoPS/PoPS esitti kauden huonointa peliään.

Joukkue pyyhki tappionsa ja surkean esityksensä unholaan juhannuksen aikana, ja torstaina 25.6. oli jo vuorossa vieraspeli Rääkkylän Niemua vastaan. Pelistä kehkeytyi hieno ja tasainen taistelu molemmilta joukkueilta. JoPS/PoPS-78:n maalilla debytoi upeasti Aleksi Kekkonen, joka torjui monia vaarallisia tilanteita. Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet joutuivat tyytymään hyviin maalintekopaikkoihin, sillä pallo ei maalivahtien taakse päässyt.

Toisella puoliajalla NiemU pääsi iskemään pallon verkkoon 58. peliminuutin kohdalla. JoPS/PoPS-78:n Aleksi Lappalainen kuitenkin tasoitti tilanteeksi 1-1 vain viisi minuuttia Niemun maalin jälkeen. Peli jatkui tasaisena vääntönä, mutta 88. minuutin kohdalla Jops/Pops-pakki rikkoi rangaistusalueen oikeanpuoleisella rajalla lähellä päätyrajaa. Rikkeen myötä varsin vaarattoman näköisestä tilanteesta tuli kohtalokas, sillä pallo vihellettiin pilkulle. Niemun Toni Puustinen siirsi pallon varmasti alakulmaan, ja niinpä tilanne näytti vierasjoukkueen silmin pahalta. JoPS/PoPS-78 kuitenkin yritti loppuun saakka, ja joukkue sai aikaiseksi vielä kaksi maalipaikkaa. Näistä paras syntyi aivan peliajan lopussa, kun Tatu Metsätie syötti Toni Kukkoselle pallon avopaikkaan, mutta hän ei onnistunut siitä viimeistelemään. Niinpä peli päättyi katkeraan 2-1 tappioon.

Seuraavan kerran JoPS/PoPS-78 pelaa torstaina 2.7. Ilomantsissa FC Pogostaa vastaan. Olisiko silloin aika ottaa avausvoitto?

JoPS/PoPS-78 – FC Nurmes 0-9 (0-6)

PÖYTÄKIRJA

JoPS/PoPS-78: Hirvonen Ville-heikki, Hokkanen Lasse, Jaskari Joonas, Linervo Jere, Karhunen Jouni, Keinänen Joni (mv), Mertanen Jussi, Raatikainen Joel, Rämänen Aleksi, Ratilainen Jouni, Ratilainen Sami, Voutilainen Pasi, Karhunen Toni, Hyvönen Hugo, Aspelund Karri, Kukkonen Toni (C)