Derby ja kärkikamppailu – kauden tärkein turnaus huomenna

PoPS:n kausi salibandyn 5. divisioonassa on huipentumassa, sillä jäljellä on enää kaksi turnausta. Piikkipaikalta loppusuoralle lähtevän PoPS:n kauden tärkein turnaus on edessä huomenna Liikuntakeskus Energyllä, kun vastassa ovat rakas paikallisvastustaja KLC sekä sarjassa toisena oleva, vain pisteen päässä PoPS:sta vaaniva SBS Spirit.

Edellisen kerran PoPS pelasi näitä vastustajia vastaan marraskuussa pelipaikan ollessa sama. Silloin PoPS pelasi yhden kauden parhaista turnauksistaan voittaen avausottelussa KLC:n maalein 6-3 ja Spiritin 6-4. Erityisesti voitto KLC:sta lämmittää yhä mieltä. KLC tuleekin otteluun varmasti täynnä revanssihenkeä, sillä se ei varmasti halua hävitä kahta kertaa PoPS:lle. KLC:lla on vielä pienet mahdollisuudet päästä nousukarsintoihin, mutta tähän otteluun se syttyy varmasti joka tapauksessa.

Toinen ottelu SBS Spiritiä vastaan on, jos mahdollista, vielä ensimmäistäkin tärkeämpi. Voittamalla tämän ottelun PoPS lähtee viimeiseen turnaukseen joka tapauksessa sarjan kärjessä. Myös Spiritillä on erittäin tärkeä turnaus, sillä se kohtaa ensimmäisessä ottelussaan sarjakolmosen SBS Karkeimman. Näiden kolmen ottelun tulokset määrittävät pitkälti sen, missä asetelmissa viimeiseen Polvijärvellä pelattavaan turnaukseen lähdetään. Sarjan voittaja nousee suoraan 4. divisioonaan, kun taas sijoille kaksi ja kolme sijoittuneet jatkavat nousukarsintoihin.

PoPS pääsee turnaukseen pitkälti samalla kokoonpanolla, jolla se on viimeisissä turnauksissa pelannut. Sairastelut ovat hieman riivanneet joukkuetta pitkin viikkoa, mutta näyttää siltä, että ne alkaa olla voitettu. Tervetuloa seuraamaan, jatkuuko PoPS:n tällä hetkellä viiden ottelun mittainen voittoputki myös tämän turnauksen jälkeen!

 

la 11.3., Liikuntakeskus Energy (Joensuu)

11:00 PoPS-78 – KLC
13:00 PoPS-78 – SBS Spirit

Kaikki ottelut >>

 

Tilanne 20170219