5. divisioona päätökseen kotiturnauksella

PoPS päättää huomenna erittäin hyvin sujuneen sarjakautensa kotiturnaukseen Polvijärvellä. Ennen viimeistä turnausta joukkue majailee tasapisteissä SBS Spiritin kanssa sarjan kärkipaikalla, mutta Spirit johtaa sarjaa paremman maalieronsa turvin.

Sarjan tilanne on siis äärimmäisen tasainen. Sarjan voittaja nousee suoraan 4. divisioonaan, ja kaksi seuraavaa joukkuetta karsivat 4. divisioonan joukkueita vastaan viikon päästä lauantaina. Koska tasapisteissä joukkueiden keskinäinen järjestys määräytyy ensisijaisesti keskinäisten otteluiden (tasan) perusteella, toissijaisesti keskinäisten otteluiden maalieron perusteella (tasan 7-7) ja kolmanneksi maalieron perusteella, tulee PoPS:n ja Spiritin päätyessä tasapisteisiin maaliero ratkaisemaan sarjan voittajan. Tällä hetkellä maaliero on Spiritillä viisi maalia parempi, mutta otteluita on vielä jäljellä kaksi.

Itse otteluissa PoPS kohtaa klo 10 TDy:n ja klo 18 LeBa II:n. Edelliset kohtaamiset joulukuussa päättyivät TDy:lle maalein 3-1 ja PoPS:lle 6-1, joten varsinkin TDy:tä vastaan on hieman hampaankolossa. Huomenna kuitenkin vain neljä pistettä kelpaa, joten latautunut PoPS-lauma nähdään vielä kerran kentällä.

Tervetuloa seuraamaan salibandya vielä kertaalleen Polvijärven vapaa-aikatalolle! Myös KLC on luonnollisesti tulessa huomenna, heidän ottelunsa pelataan klo 11 ja 16.

 

Sarjatilanne:

tilanne 20170312

 

Otteluohjelma:

 

viimeinenturnaus