Lohko A 12:30 Blue Oysters Louhoksen Timantit 2-1
Lohko B 13:30 Sateenkaaripojat Mauritanian maajoukkue 3-1
Lohko A 14:00 Louhoksen Timantit YLY C15 4-0
Lohko A 14:30 Viikatemiehet Blue Oysters 1-3
Lohko B 15:00 Fs Ässä Sateenkaaripojat 2-1
Lohko B 15:30 Mauritanian maajoukkue Puujalat 1-3
Sijat 7-8 16:00 Viikatemiehet Mauritanian maajoukkue 0-1 (rp.)
Sijat 5-6 16:30 YLY C15 Puujalat 2-1
Sijat 3-4 17:00 Louhoksen Timantit Sateenkaaripojat 0-5
Sijat 1-2 17:30 Blue Oysters Fs Ässä 3-1

AIKA
la 3.1.2015 alkaen klo 10, Polvijärven vapaa-aikatalo. Turnauksessa palvelee PoPS-78:n kahvio.

PELAAJARAJOITUKSET

• lisenssipelaajia saa olla korkeintaan kaksi samaan aikaan kentällä
  • lisenssipelaajaksi lasketaan vuosina 1979-1996 syntyneet pelaajat, jotka ovat pelanneet
    • jalkapalloa Viitosessa tai korkeammalla kaudella 2014 tai
    • futsalia Kakkosessa tai korkeammalla kaudella 2014-15.

SÄÄNNÖT
Turnauksessa noudatetaan futsalin sääntöjä seuraavin poikkeuksin:

• omalle maalivahdille palauttaminen on sallittua (palautusta ei saa ottaa käsiin)
  • puoliajan neljännestä joukkuevirheestä alkaen lauotaan 10 metrin rangaistuspotku
  • liukutaklaukset ovat kokonaan kielletty

Tärkeimmät säännöt:

• sivurajat annetaan potkaisemalla, pallo ei saa olla kentällä vaan joko viivalla tai sen takana
  • pallon mennessä hyökkäävästä joukkueesta yli laitetaan pallo peliin maaliheitolla (4 sekuntia aikaa)
  • peliaika on 2x12min juoksevaa aikaa (kello ei pysähdy edes maalin tullessa), toisen jakson kaksi viimeistä peliminuuttia ovat kuitenkin tehokasta peliaikaa.
  • mikäli pelaaja tulee ottelussa ulosajetuksi, pelaa ulosajetun pelaajan joukkue vajaalla kaksi minuuttia tai maalin syntymiseen saakka. Ulosajettu pelaaja on pelikiellossa vähintään seuraavan ottelun ajan.
  • kontaktin ottaminen ei ole kiellettyä, mutta raju kontakti katsotaan vaaralliseksi peliksi

Jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

LISÄTIEDOT

Ilmoittautuminen vahvistetaan, kun turnausmaksu maksetaan PoPS-78:n tilille FI44 5354 0440 0309 31. Mikäli osallistuminen perutaan alle kolme päivää ennen turnauksen alkamista, osallistumismaksua ei palauteta.

Otteluohjelma

otteluohjelma

Sijoitusottelut lohkosijoitusten perusteella. Voitosta kolme pistettä, tasapelistä yksi. Tasapisteissä lohkon sijoitukset määräytyvät seuraavasti: 1) keskinäinen/keskinäiset ottelut, 2) keskinäisten otteluiden maaliero, 3) keskinäisten otteluiden tehdyt maalit, 4) kaikkien otteluiden maaliero, 5) kaikkien otteluiden tehdyt maalit, 6) arpa.

Sijoitusotteluissa sijoista 7-8, 5-6 ja 3-4 ottelun ollessa tasan varsinaisen peliajan jälkeen suoritetaan 6 metrin rangaistuspotkukilpailu, johon molemmat joukkueet nimeävät ensin kolme laukojaa. Mikäli nämä eivät tuo ratkaisua, jatketaan pari kerrallaan. Loppuottelussa pelataan viiden minuutin jatkoaika ennen rangaistuspotkukilpailua. Jatkoaika pelataan loppuun asti, vaikka maali syntyisi (ei kultaista maalia).