Futsalpuulaaki 2016

Ilmoittautuneet (27.12.): Sateenkaaripojat, Louhoksen Puujalat

AIKA

su 3.1.2016 alkaen klo 10, Polvijärven vapaa-aikatalo. Turnauksessa palvelee PoPS-78:n kahvio.

PELAAJARAJOITUKSET

• lisenssipelaajia saa olla korkeintaan kaksi samaan aikaan kentällä
  • lisenssipelaajaksi lasketaan vuosina 1979-1996 syntyneet pelaajat, jotka ovat pelanneet
    • jalkapalloa Viitosessa tai korkeammalla tasolla kaudella 2015 tai
    • futsalia Kakkosessa tai korkeammalla tasolla kaudella 2015-16.

SÄÄNNÖT
Turnauksessa noudatetaan futsalin sääntöjä seuraavin poikkeuksin:

• omalle maalivahdille palauttaminen on sallittua (palautusta ei saa ottaa käsiin)
  • puoliajan neljännestä joukkuevirheestä alkaen lauotaan 10 metrin rangaistuspotku
  • liukutaklaukset ovat kokonaan kielletty

Tärkeimmät säännöt:

• sivurajat annetaan potkaisemalla, pallo ei saa olla kentällä vaan joko viivalla tai sen takana
  • pallon mennessä hyökkäävästä joukkueesta yli laitetaan pallo peliin maaliheitolla (4 sekuntia aikaa)
  • peliaika on 2x12min juoksevaa aikaa (kello ei pysähdy edes maalin tullessa), toisen jakson kaksi viimeistä peliminuuttia ovat kuitenkin tehokasta peliaikaa.
  • mikäli pelaaja tulee ottelussa ulosajetuksi, pelaa ulosajetun pelaajan joukkue vajaalla kaksi minuuttia tai maalin syntymiseen saakka. Ulosajettu pelaaja on pelikiellossa vähintään seuraavan ottelun ajan.
  • kontaktin ottaminen ei ole kiellettyä, mutta raju kontakti katsotaan vaaralliseksi peliksi

Jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

TURNAUSMAKSU
80 €

LISÄTIEDOT
Teemu Hallikainen, puh. 040 865 7475 (pops@pops78.fi)

Ilmoittautuminen vahvistetaan, kun turnausmaksu maksetaan PoPS-78:n tilille FI44 5354 0440 0309 31. Mikäli osallistuminen perutaan alle kolme päivää ennen turnauksen alkamista, osallistumismaksua ei palauteta.