ToU parempi nousukarsinnassa

Kuva: Esa Juntunen

PoPS taipui 4. divisioonan nousukarsinnassa Tohmajärven Urheilijoille maalein 7-4. Tulos tarkoittaa sitä, että joukkueen ottelut jatkuvat ensi kaudellakin 5. divisioonassa.

PoPS aloitti ottelun pirteästi, ja siirtyi johtoon ottelun kahdeksannella peliminuutilla. Tämän jälkeen ote siirtyi hieman ToU:lle, joka onnistuikin tasoituksessaan kolmisen minuuttia ennen erän päätöstä. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla PoPS:lle tapahtui kuitenkin kohtalokas uinahdus, ja ToU laukoi 37 sekunnin sisällä peräti neljä maalia – kaksi viimeistä ajoissa 14.54 ja 14.58.

PoPS heräsi vielä taisteluun mukaan, ja vyörytti Mikko Hallikaisen johdolla hyökkäyksen toisensa perään kohti ToU:n maalia. Maalipaikkoja joukkue loikin erittäin paljon, mutta viimeistelyn tehokkuus jätti toivomisen varaa. Parhaillaan PoPS nousi jo tilanteeseen 6-4 reilut 11 minuuttia ennen erän loppua, mutta sen lähemmäksi joukkue ei enää päässyt. Näin ToU:lle ansaittu voitto ja paikka 4. divisioonassa.

PoPS:n kausi oli kokonaisuudessaan erinomainen. Lajinvaihto futsalista salibandyyn osoittautui loistavaksi päätökseksi, ja joukkue sai tekemiseen uutta iloa. Myös joukkueen uudet kasvot toivat erittäin positiivista otetta joukkueeseen. Ottelut jatkuvat ensi kaudella 5. divisioonassa, ja menestystä on lupa odottaa jälleen, jos vain otteet jatkuvat nähdyn kaltaisina.

Kiitokset kaikille hienosta salibandykaudesta! PoPS:n miesten otteita ei tänä vuonna jalkapallokentillä nähdä, joten seuraavan kerran oranssit värit ovat tulessa syksyllä salibandykauden käynnistyessä.

PoPS-78 – ToU 4-7 (1-5, 1-0, 2-2)