Toisenkin turnauksen saldona kaksi pistettä

PoPS pelasi kauden toisen turnauksen salibandyn 5. divisioonassa. Ensimmäisen turnauksen tavoin kotiintuomisina oli kaksi pistettä ja hieman jossiteltavaa.

Ensimmäisessä ottelussa PoPS kohtasi isäntäjoukkue Coach Team II:sen. Usealla ykkösjoukkueen pelaajalla vahvistettu Coach Team oli parempi lopulta maalein 8-5. Juukalaisilla oli riveissään muutama erittäin hyvä laukoja, joita PoPS ei saanut kuriin. Coach ehtikin karata ottelussa jo 6-1 -johtoon, kunnes PoPS aloitti kirinsä. PoPS nousikin lukemiin 7-5 nelisen minuuttia ennen loppua, mutta loppuun  saakka kiri ei tällä kertaa riittänyt. Ottelu oli kuitenkin erittäin kovatempoinen, hyvätasoinen ja tunteetkin kävivät hieman kuumana molemmin puolin. Hieman paremmalla peittopelillä voittokin olisi ollut otettavissa.

Toisessa ottelussa vastassa oli Ylämyllyn Kuntokerho. PoPS aloitti tapojensa vastaisesti räväkästi, ja siirtyi ottelussa jo 2-0 -johtoon kolmen minuutin pelin jälkeen. Parhaimmillaan PoPS johti jo 6-3, mutta päästi Kuntokerhon jo maalin päähän, kun peliaikaa oli jäljellä neljä minuuttia. Reilu minuutti ennen loppua PoPS joutui vielä alivoimalle, ja Kuntokerhon ottaessa maalivahdin pois joutui PoPS pelaamaan neljällä kuutta vastaan. Alivoima kesti kuitenkin hyvin, ja lopulta PoPS oli huomattavasti lähempänä maalintekoa. Näin toisesta ottelusta saaliina oli kaksi pistettä lukemin 6-5.

Turnauksessa ilahduttivat erityisesti Karri Aspelundin ja Toni Kukkosen positiiviset otteet. Aspelundin työntekoa ei tällä kertaa palkittu pisteiden muodossa, mutta Kukkonen tarjoili yllättävälle tutkaparilleen Teemu Hallikaiselle kaksi namupassia toisessa ottelussa. Kokonaisuutenakin PoPS pelasi tasapainoisen turnauksen, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraavassa turnauksessa PoPS kohtaa sarjan kaksi kärkijoukkuetta, KLC:n ja SBS Spiritin, ja tuo turnaus määrittää jo pitkälti kauden suuntaa.

Coach Team II – PoPS-78 8-5 (3-0, 2-1, 3-4)