PoPS paperia LPK:n käsittelyssä

LPK järjesti jo ensimmäisellä puoliajalla sellaisen näytöksen, ettei vastaavaa ole Polvijärven vapaa-aikatalolla hetkeen nähty. Toinen toistaan upeampien maalien säestämänä puoliajalle siirryttiin vierasjoukkueen johtaessa lukemin 0-7. Toisella puoliajalla PoPS sai hieman otetta pelistä, ja onnistui kaunistelemaan loppunumeroiksi 2-7.

Ensimmäisellä jaksolla PoPS:n pelissä ei toiminut käytännössä mikään. Puolustuspeli oli enimmäkseen miehen perässä juoksemista LPK:n liikutellessa palloa ympäri kenttää. Hyökkäyspäässä harvat viimeistely-yritykset kilpistyivät erinomaisen ottelun pelanneeseen Aake Partioon. Kun lisäksi joukkueelle sattui muutamia karkeita henkilökohtaisia virheitä, olivat puoliaikanumerot täysin oikeutetut.

”Me ollaan hävitty tää peli”, taisi joku tokaista ennen toisen jakson alkua, eikä varmasti kukaan paikalla olleista odottanut toiselta jaksolta juuri mitään ensimmäisen jälkeen. Tavoitteena olikin voittaa toinen jakso, joka onnistuikin hyvin. Toinen positiivinen asia oli se, ettei omissa soinut kertaakaan toisella jaksolla. Vaikka luonnollisesti suurin into LPK:n pelistä olikin mennyt jo ensimmäisellä jaksolla, oli toisen jakson peli parasta PoPS:a muutamaan otteluun.

PoPS pääsee nyt joululoman viettoon, joka tulee taatusti tarpeeseen syyskauden tarpomisen jälkeen. Ottelut jatkuvat tammikuun puolessa välissä Jyväskylässä. PoPS toivottaa kaikille oikein mukavaa joulua ja onnellista uutta vuotta!